LIFESTYLE

Se dă fericită, dar nu e împăcată că fiul a ales să se mute la tatăl lui! Vicăi Blochina îi este ciudă că băiatul l-a preferat pe Pițurcă: `Evită total subiectul!`

”Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții.”, spunea Vica Blochina recent pentru Wownews.

Poza în femeia împăcată cu situația, deși tot ea se confesase la un moment dat, la emisiunea ”În Oglindă”, că a suferit ca un câine când la 14 ani, fiul ei și-al lui Pițurcă a hotărât că îi place să locuiască mai mult la fostul selecționer, decât cu cea care i-a dat viață.

”Îmi vine să-i dau block!”

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo”, recunoștea recent aceeași Vica Blochina.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Care e dată însă de gol de cunoscuții care s-au îngrijorat pentru ea. Cea mai cunoscută amantă din România e o persoană deloc introvertită. Și deși a pretins că a depășit depresia de acum doi ani, nu este deschisă când vine vorba despre fiul ei. „Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât.”, a mărturisit pentru Click un apropiat de-al vedetei.

”Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a mai spus persoana respectivă Vica.

 

 

 

Comentarii: