HOROSCOP

HOROSCOP 17 octombrie 2019

Berbec

La capitolul profesional ești bine susținut de încurajările venite de la colegi, șefi, colaboratori, se pare că în această zi nu prea vei mai avea timp suficient pentru relaxare. Chiar dacă ești preocupat de afaceri, nu neglija relaţia sentimentală și manifestă înțelegere față de partener pentru a nu crea tensiuni în cuplu.

Taur

Fii mai cumpătat în acțiuni și mai răbdător cu ceilalți, încearcă să nu îi mai intimidezi pe cei din anturaj pentru a nu le da bătăi de cap și a nu-i determina să se răzbune. Posibil ca toate manevrele tale să fie de fapt oglinda lipsei de încredere în tine. Este o zi favorabilă schimbărilor, planurilor și relaxării.

Gemeni

Bine ar fi să amâni deciziile importante pe altă zi, deoarece capacitatea de a analiza situațiile este scăzută din cauza irascibilității. Caută metode de a te relaxa, pentru a scăpa de sâcâielile celor din jur. Sănătatea nu ridică probleme majore, posibil să simți o ameliorare la acest nivel sau poți să te orientezi spre terapii naturiste.

Rac

Se întrevede apariția unor situații inopinate a căror rezolvare nu suferă amânare. Nu te neliniști, ai energia necesară pentru a găsi soluțiile optime și a ieși “basma curată”. Sentimental, ești într-o dispoziție caldă, afectuoasă. Ar fi bine să te relaxezi împreună cu partenerul de viață fie în natură, fie la o cină specială într-un cadru romantic.

Citeşte şi: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Rac

Se întrevede apariția unor situații inopinate a căror rezolvare nu suferă amânare. Nu te neliniști, ai energia necesară pentru a găsi soluțiile optime și a ieși “basma curată”. Sentimental, ești într-o dispoziție caldă, afectuoasă. Ar fi bine să te relaxezi împreună cu partenerul de viață fie în natură, fie la o cină specială într-un cadru romantic.

Leu

Riști să îți provoci probleme de sănătate din cauza nemulțumirii sufletești. Lipsa aprecierilor din partea celor care te vorbesc pe la spate doare mai mult decât te-ai fi așteptat. Poate să-și facă apariția un sentiment de nesiguranță, însă ar fi bine să încerci să îți păstrezi încrederea în propriile cunoștințe. Știi ceea ce poți și asta este cel mai important.

Fecioară

O zi favorabilă să întâlnești oameni noi, să te alături unor noi cercuri de prieteni pe care îi simpatizezi. Pe plan profofesional, răbdarea ta poate să ajungă la limită dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu abuzuri din partea șefului, poate că vei opta spre a-ți prezenta demisia, pentru a căuta un loc de muncă mai bun.

Balanță

Intuiția și capacitatea ta de comunicare sunt la cote maxime în această zi. Încearcă să îți faci de unul singur un plan pe care să îl urmezi în perioada următoare, decât să apelezi astăzi la un specialist, deoarece acum lucrezi mai bine dacă te retragi în zona ta de confort. Astfel vei găsi ca prin minune răspunsuri la întrebările cu care te confrunți de ceva vreme.

Scorpion

Dacă ai trecut cu vedea obținerea unei sume de bani, ceva neașteptat te va determina să tragi la răspundere pe cei care și-au asumat acele bunuri. E posibil să împrumuți o sumă de bani unui prieten, deși conștientizezi și simți că este foarte probabil să nu o vezi prea curând înapoi. Fii mai chibzuit și vei evita situațiile neplăcute.

Citeşte şi: Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător

Ai planuri ambițioase și faci eforturi pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. În schimb, există riscul să simți o stare de revoltă interioară și ca rezultat să-i critici pe alții, ceea ce nu este de bun augur. Pe seară crezi că dacă te vei refugia în sânul familiei va fi mai bine, dar se pare că azi numai dacă stai singur te vei putea liniști.

Capricorn

Demersurile pe plan profesional îți crează un confort psihic ce nu lasă loc de gânduri negative. Ai o zi prielnică pentru a face strategii pe termen lung, acestea se vor materializa cu succes. Pentru că astrele te susțin, nu ar trebui să te îngrijorezi de aspectul bolilor, mai cu seamă să te simți protejat.

Vărsător

Vei conștientiza cât de important este pentru tine sprijinul celor din jur pentru a te simți bine. Sunt posibile cuvinte de laudă și de admirație, chiar un cadou original din partea celor din familie sau a partenerului de viață. O zi cu echilibru pe plan emoțional, psihic, se pare că primești ceea ce ai oferit în trecut.

Pești

S-ar putea ca de dimineață să te trezești mai plin de energie decât în zilele trecute și să simți că ai șanse mari de a obține beneficii dintr-o activitate începută de ceva vreme, chiar câștiguri din jocuri de noroc. Acționează, vei obține satisfacții pe termen lung. Pe plan sentimental ți se vor confirma unele bănuieli.


Comentarii: