HOROSCOP

HOROSCOP 20 iulie 2021

Berbec Superiorii vor veni cu o veste cam neplăcută pentru tine. Un viitor proiect ar putea fi anulat din cauza unor probleme. Va trebui să ţii capul sus, să nu te dai bătut şi să mergi mai departe! Este o zi numai bună de luat decizii. În consecință, nu te mai îngrijora de micile probleme și detalii care tind să te acapareze, ci privește lucrurile în ansamblu și încearcă să iei decizii importante.

Taur
Începi să fii mult mai vesel când eşti cu gaşca. Un prieten vechi va intra din nou în viaţa ta, iar asta te va da puţin peste cap, dar nu vei ezita să arăţi cât eşti de fericit când îţi vei revedea vechea cunoștință. Vei decide să faci câteva schimbări în gaşcă, vrei să fii tu şeful, iar asta te va da puţin peste cap.

Gemeni
Azi ești înconjurat de un aer de misticism. Vei primi vești importante de la persoane la care nici nu te-ai gândit, coincidențe pe care cu greu le-ai putea trece neobservate, întâmplări ciudate sau răspuns la rugăciuni. Ai grijă cum gestionezi ceea ce se întâmplă, nu te pierde cu firea, pentru că astrele sunt așezate cum nu se poate mai favorabil!

Rac
În curând vei primi o veste cam neplăcută în legătură cu sănătatea unui membru al familiei, dar asta nu te va pune în genunchi. Vei face tot posibilul pentru a-i fi bine rudei tale şi a trece cu bine peste problemele care vor veni. Se vor ivi oportunități pentru a lua parte la niște aventuri mai puțin obișnuite.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Hotărăști că este timpul să îţi schimbi viaţa. S-ar putea să pleci într-o călătorie alături de persoana iubită. În această perioadă ar cam trebui să ţii de economii, deci ai grijă cât de mult cheltuieşti, pentru a nu rămâne fără bani. Simți nevoia de a deține controlul asupra tuturor evenimentelor în care ești implicat.

Fecioară
Ai mare grijă pe planul financiar, s-ar putea să pierzi o sumă importantă de bani. Trebuie să ai mare grija cum îţi gestionezi banii, să nu cumva să rămâi fără ei exact când ai mai mare nevoie. Persoana iubită îţi va face o surpriză, vei primi ceva ce ţi-ai dorit de mult. Cineva îți face azi o propunere interesantă legată de un subiect care are în mod direct atenția ta.

Balanţă
Vei reuşi să-ți concentrezi atenţia asupra a ceea ce ai de făcut şi vei putea să faci ceea ce ţi-ai propus. Stai departe de prietenii falşi, altfel vei avea de suferit din cauza lor. Cineva ţi-a pus un gând rău în această săptămână. Deci, ai mare grijă cu cine îţi petreci timpul! Seara este posibil să primești o invitație într-un loc frumos. Nu ezita să accepți, pentru că te vei simți minunat.

Scorpion
Persoanele dragi îţi sunt alături, dar acum ai o problemă pe care trebuie să o rezolvi singur. Nu uita că lucrul pe care îl faci singur este bine făcut. Se pare că în planul profesional vor fi ceva schimbări destul de importante. Depinde cum te raportezi la ele și cum le privești. E posibil ca o schimbare să însemne o ascensiune.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Săgetător
În această zi reuşeşti să rezolvi o problemă împreună cu persoana iubită. Veţi începe să aveţi mai multă încredere unul în celălalt şi să petreceți mai mult timp împreună, deşi ţie ţi se pare cam sufocantă toată iubirea de care dă dovadă partenerul de viaţă. Mai pe seară îţi va face o surpriză neaşteptată.

Capricorn
Reuşeşti să rezolvi o problemă care îţi dă mari bătăi de cap de ceva timp însă nu trebuie să te bucuri încă. Şefii tăi îţi cer multe în ultimul timp, dar asta nu îţi scade moralul. În curând îţi vei cumpăra ceva ce ţi-ai dorit de mult şi pe care nu ai avut posibilitatea de a-l achiziţiona. Un membru din familie îți va solicita ajutorul într-o problemă delicată.

Vărsător
O persoană din trecut va reveni în viaţa ta. Ai grijă ce secrete îi destăinui, s-ar putea sa nu mai fie aceeași persoană pe care o ştiai. Să nu ai încredere în persoanele pe care tu le crezi prietene, vei avea o mare surpriză şi îţi vei da în curând seama cine îţi este prieten şi cine nu! Unul dintre cei din gașca ta ţi-a pus gând rău.

Peşti
Vei reuși să pleci cu persoana iubită într-o călătorie la care ai visat de mult timp, dar s-ar putea ca aceasta să nu-ţi aducă prea multă fericire. Ai grijă cum cheltuiești banii! În această săptămână te vei simți foarte bine printre prietenii tăi. Poate chiar te vei împăca împreună cu un prieten bun cu care te-ai certat din cauza unei mici neînțelegeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: