HOROSCOP

HOROSCOP 20 iunie 2020

Berbec Atmosfera este tonică şi pozitivă în casa ta, de parcă fiecare membru al familiei participă trup şi suflet la un eveniment fericit din care toţi au ceva de câştigat. Veştile bune legate de viaţa de familie animă relaţiile dintre cei ai casei şi vă fac pe toţi mai veseli şi mai implicaţi. Se prefigurează vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce vă face pe toţi foarte motivaţi să ajungeţi mai repede la împlinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afara casei vă face fericiţi, dar şi evenimentele generate de tine, alături de cei din familie, merită transmise mai departe, pentru că-i vor bucura şi pe cei dragi din alte părţi ale lumii.

Taur
Te preocupă o relaţie care nu merge tocmai bine, se vede că ai aşteptat altceva de la o anumită persoană, dar gesturile sale faţă de tine sunt mult sub aşteptări. Poate ai ridicat cam sus ştacheta şi celălalt nu poate oferi mai mult de atât, şi atunci de tine depinde să-ţi mai ajustezi un pic dorinţele faţă de acea persoană. Dacă mai cobori un pic standardele, ai descoperi că persoana respectivă are totuşi ceva de oferit şi care poate compensa lipsurile, dar tu parcă tot altceva doreşti de la ea… Mulţumeşte-te şi cu puţin, decât deloc!

Gemeni
Ai parte şi de veselie şi de supărare în acelaşi loc, de parcă s-ar fi adunat în preajma ta şi o serie de amici puşi pe distracţie, dar şi unii cu tot felul de probleme care simt nevoia să discute cu tine. Poate e norocul lor că eşti tu de faţă, pentru că ai un tonus pozitiv şi vei reuşi să ridici moralul celor posomorâţi, fără să te molipseşti de tristeţea de pe chipul lor, reuşind să te integrezi perfect în grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zâmbetul pe chipul celor pesimişti şi a ţine, totodată, companie cu entuziasm şi veselie, celor care au ceva excelent de sărbătorit. Eşti la mijloc între cele două tabere, reuşind să rămâi optimist şi entuziast, indiferent de discuţiile care se leagă.

Rac
Nu pune la suflet replicile dure pe care ţi le mai aruncă unii în faţă. Ei nu ştiu să se comporte, asta e tot, dar s-ar putea ca mesajul lor să aibă sens şi chiar să-ţi fie de folos, dacă treci peste tonul agresiv cu care ţi se adresează. O discuţie în contradictoriu începută azi, deşi poate atinge şi cote alarmante, se va dovedi a fi scânteia perfectă pentru a lua măsuri mai drastice în viaţa ta: să renunţi la un obicei, să opreşti un drum care nu-şi mai are rostul sau să accepţi din mers o altă opinie decât cea proprie. Chiar dacă ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu înseamnă că trebuie să le ignori.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Leu
Ar fi bine să stai puţin pe loc, înainte de a porni acel plan pe care l-ai pregătit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, în care să analizezi la rece planurile făcute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ţi-au scăpat din vedere. Mai mult, dacă asculţi şi părerile şi sfaturile altora despre acelaşi subiect, ai primi o mulţime de informaţii preţioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupă. Sfatul zilei este următorul: stai şi ascultă, pentru că nu le ştii, deocamdată, chiar pe toate, dar poţi afla detalii interesante!

Fecioară
Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptate e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu să fii cel care judecă la rece situaţia şi extrage o concluzie finală. Niciodată nu poţi mulţumi pe toată lumea, deci fii conştient că verdictul tău, deşi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu eşti la mijloc ca să primeşti reacţiile lor. Nu contează cine câştigă şi cine pierde în acest conflict, ci doar sentimentul că s-a făcută lumină iar tu ai jucat rolul decisiv într-o situaţie cu două direcţii de interpretare. Tu trebuie să fii împăcat cu alegerea făcută.

Balanță
Va fi greu să te împarţi între cele două planuri cărora le acorzi la fel de multă importanţă. Pe de o parte, ai dori să ieşi în lume, să socializezi, să-ţi faci noi prieteni – iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei – dar, pe de altă parte, parcă ţi-ai dori să stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenţa ta. Există o soluţie optimă: ia-ţi familia şi ieşiţi împreună undeva, pentru că aşa ai să petreci ore superbe alături de copii, părinţi sau partenerul de viaţă, dar în acelaşi timp ai şansa de a întâlni şi o mulţime de cunoştinţe cu care să stai de vorbă.

Scorpion
Ar fi bine să profiţi de o zi mai liberă de sarcini pentru a ieşi undeva să iei aer proaspăt, să faci puţină mişcare, să-ţi încarci bateriile, şi unde ar fi cel mai bine dacă nu în natură? Indiferent cum e vremea, merită să-ţi faci drum spre un loc cu o conotaţie specială pentru sufletul tău, la ţară la bunici, la biserică, într-un decor ce-ţi inspiră tihnă şi relaxare. Evident, una din cele mai frumoase preocupări este legată şi de copii, deci dedică-te lor cu toată fiinţa, pentru că şi efectul lor asupra ta va fi benefic.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Cu banii potriviţi la dispoziţie, eşti pregătit pentru un proiect de anvergură ce va consuma şi resurse financiare masive, dar şi o cantitate uriaşă de energie din partea ta. Eşti suficient de bine motivat să te apuci de treabă, deoarece deţii tot ce trebuie pentru a lua startul acum şi a face paşi mari spre ţinta visată. Entuziasmul e la cote maxime, eşti pregătit pentru tot ce va urma şi, cât timp această siguranţă de sine se menţine pe un nivel ridicat, vei evolua repede şi bine spre scopul cel mare. Că e o afacere aflată la start sau o investiţie de zile mari, eşti încrezător în ceea ce faci pentru a-ţi vedea visul cu ochii foarte repede.

Capricorn
Nu te înţelegi cu nimeni, doar familia e alături de tine necondiţionat şi îţi ţine partea, orice ai spune! Nu pune la suflet criticile şi afronturile care vin azi de la lume, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpăţânare sau orgoliu, alţii nu sunt de acord cu punctul tău de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie vei primi numai aprobări şi susţinere. Bazează-te pe ei dacă vrei să ai o zi de succes, pentru că ei te vor urma indiferent de cât de complicate sau originale sunt ideile pe care le propui!

Vărsător
Cei dragi pot fi cei mai de încredere susţinători ai tăi, deci ascultă-i cu respect, pentru că ei îţi vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau soluţii pot proveni azi de la jumătatea ta de suflet, care priveşte lucrurile din cu totul alt unghi decât tine şi apoi îşi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunoştinţă şi iubire ceea ce are el de oferit, considerându-te de-a dreptul binecuvântat că ai asemenea om alături! Sufletul său mare, bogat şi bun, e cel mai de preţ lucru pe care l-ai primit de la viaţă: oferă şi tu!

Pești
Viitorul sună bine atunci când ai alături de tine oameni optimişti care te stimulează în mod constructiv spre împlinirea unui vis. E o plăcere să descoperi că nu eşti singur, că nu te lasă cei dragi să te lupţi pe cont propriu cu greutăţile vieţii, ci ai oricând la cine apela la nevoie. Ajunge doar să ceri cuiva un sfat, că deja s-a creat alături de tine un grup de suport entuziast şi dinamic ce te va ajuta să depăşeşti cu brio orice hop. Nimic nu mai pare complicat având aproape prieteni care cred în tine şi te împing de la spate ca să mergi mai departe cu capul sus şi plin de încredere!
sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

Comentarii: