HOROSCOP

HOROSCOP 20 noiembrie 2021

Berbec Simți că ai acumulat multe nemulțumiri și frustrări și îți dorești să îți dedici timp pentru a te elibera de toate acestea. Îți pui ordine în gânduri, analizezi situații, îți stabilești prioritățile, ceea ce este benefic pentru tine, pentru a reuși să regăsești echilibrul de care ai nevoie. Vei găsi răspunsuri la multe dintre întrebările tale și vei reorganiza lucrurile în favoarea ta.

Taur
Ai tendința de a reacționa impulsiv în această perioadă, fie din lipsă de răbdare, fie din orgoliu, fie în baza unor informații incorecte pe care le deții. Nu face mișcări pripite și nu trage concluzii, dacă nu ai certitudinea unor decizii înțelepte! Relaxează-te, detensionează-te cu ajutorul sportului sau a plimbărilor în natură și vei vedea că lucrurile vor reveni, treptat, la normal.

Gemeni
Perioada aceasta îți aduce un plus de energie și inspirație, deci ai putea să te concentrezi asupra nevoilor și dorințelor tale, a planurilor și ideilor pe care le ai. Găsește timp și pentru prieteni, petrece timp împreună cu ei, cu siguranță veți avea parte de momente frumoase și veți găsi activități noi pe care să le încercați, menite să vă mențină starea de bine.

Rac
Ești capabil să iei decizii importante în ceea ce privește cadrul profesional, ai analizat cu atenție diferite situații și ai înțeles exact care sunt aspectele care merită efort și care sunt punctele slabe. Fii deschis, spune lucrurilor pe nume, exprimă-ți opinia și nevoile, iar lucrurile se vor îndrepta în direcția pe care o dorești! Ai încredere în forțele tale!

CITEȘTE ȘI: GESTUL cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Leu
Dacă până acum ai avut tendința de a lăsa lucrurile să decurgă de la sine, perioada următoare îți va accentua dorința de a reacționa în mod diferit și a face eforturi ceva mai mari pentru a obține ceea ce îți dorești. Este o alegere inspirată, iar contextul actual este unul favorabil, ceea ce înseamnă că planurile tale se pot concretiza, cu atât mai mult cu cât voința ta este una evidentă.

Fecioară
Decizi să nu mai acorzi atât de multă atenție lucrurilor minore, realizezi că nu este decât în dezavantajul tău, creându-ți singur o stare de disconfort și frământare interioară care nu îți face bine. Remontează-te, concentrează-ți energia asupra lucrurilor care îți fac cu adevărat plăcere, de care te bucuri și care îți mențin buna dispoziție ce te caracterizează în general.

Balanță
Te simți plin de energie și dispui de toate resursele necesare pentru a te bucura de o escapadă într-o locație frumoasă, liniștită, alături de oamenii dragi. Ești optimist cu privire la concretizarea unui plan pe care l-ai demarat cu puțin timp în urmă, aștepți răspunsuri favorabile și, respectiv, progresul în direcția aceasta. Bravo, menține-ți atitudinea pozitivă.

Scorpion
Îți pui ordine în gânduri și ești pregătit să acorzi atenție numai acelor aspecte care conduc cu adevărat la dezvoltarea ta. Refuzi să te mai implici în activități care nu îți fac plăcere, doar din politețe sau din diverse alte motive. Ceea ce este o alegere înțeleaptă, nu ai de ce să îți consumi energia pe lucruri care nu contribuie în mod pozitiv la starea ta de confort sau la evoluția ta.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Care sunt femeile DOMINANTE din zodiac. Cât de mult le place să conducă

Săgetător
Ești dispus să asculți niște sfaturi pe care le-ai primit, să pui în aplicare idei care ți-au fost împărtășite, să vezi dacă au loc schimbări și, mai ales, dacă acestea sunt pozitive. Acționează cu încredere, fii optimist și încearcă să absorbi din mers toate informațiile care ți-ar putea fi utile. Nu ai de ce să îți faci griji, nu ai nimic de pierdut, dimpotrivă, vei câștiga mai multă experiență!

Capricorn
Te gândești să pui la cale o surpriză pentru cineva drag, să îi aduci bucurie în suflet și să îi oferi momente memorabile. Vei putea conta pe ajutorul prietenilor, care vor fi încântați de idee. Este o atmosferă frumoasă atât în familie, cât și în mediul profesional, primești numai reacții pozitive din partea celorlalți, ceea ce te motivează și îți dă o stare generală de bine.

Vărsător
Reușești să aduci o doză de optimism, pozitivitate și entuziasm oriunde te afli, iar cei implicați nu îți pot fi decât recunoscători pentru acest lucru. Nimic nu te poate opri din drumul tău spre atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus, ești conștient că doar prin perseverență și încredere în tine însuți vei reuși să obții tot ceea ce vrei. Foarte adevărat!

Pești
Încearcă să nu îți mai creezi singur stări de frământare interioară din orice, nu este cazul. Îngrijorarea și temerile tale sunt, pur și simplu, nefondate. Îndreaptă-ți energia spre a te bucura de tot ce e în jurul tău, de minunile naturii și de oamenii frumoși care îți sunt alături. Nu te mai lăsa afectat de orice detaliu nesemnificativ, bucură-te de viață, ai toate motivele.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: