HOROSCOP

HOROSCOP 21 februarie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Atât timp cât strategia pe care ai ales să o urmezi te relaxează, drumul către visul tău va fi plin de satisfacţie şi bucurie. Succesul nu este departe, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche sau să încerci să grăbeşti lucrurile. Maniera în care lucrurile se pot desfăşura te surprinde chiar şi pe tine, iar asta numai datorită capacităţii tale de a-ţi păstra calmul. Rămâi zen, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Taur
Eşti ademenit de mania shoppingului, iar asta nu face bine portofelului tău. Foloseşte banii cu cap, ca nu cumva mai târziu să realizezi că nu era tocmai momentul potrivit. Lucrurile care te atrag pe moment s-ar putea ca peste o lună chiar să îţi displacă.

Gemeni
Emoţiile tale ajung la cote maxime pentru că evenimentul intim pe care îl trăieşti îţi influenţează starea psihică. Totul îţi pare un vis, dat fiind faptul că primeşti fix ceea ce îţi doreai. Bucură-te de senzaţiile pe care le resimte inima ta, dar păstrează doar pentru tine. Fii discret!

Rac
Încerci să împaci pe toată lumea, de la cei pesimişti, până la cei nervoşi şi revoltaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Faci tot posibilul şi reuşeşti să îi calmezi şi în cele mai tensionate situaţii. Foloseşte-te de această calitate şi vei fi un erou!

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Comportamentul pozitiv de care dai dovadă devine un model demn de urmat. Reuşeşti să demonstrezi că nu există problemă fără rezolvare. Aduci speranţa în sufletul unor prieteni mai pesimişti. Ajută-i! Îţi vor fi recunoscători!

Fecioară
Pregăteşte-te sufleteşte, deoarece se apropie un eveniment care îţi poate marca destinul. Viitorul pare promiţător. Implică-te total, dar nu te aştepta la rezultate imediate. Acordă timp, iar visurile tale se vor transforma în realitate.

Balanță
Autocritica face bine, dar până într-un punct. Te subapreciezi, iar nemulţumirea ta devine din ce în ce mai evidentă în ochii celorlalţi. Dacă te plângi întruna de defectele tale, oamenii care te înconjoară vor uita de calităţile tale. Încearcă să fii mai optimist!

Scorpion
Agresivitatea de care dai dovadă astăzi nu va duce la nimic bun. Poziţia superioară, instrumentele de manipulare şi atitudinea autoritară nu fac decât să te aducă pe o pantă periculoasă. Ai grija, roata se poate întoarce oricând!

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Săgetător
Scapă de gândirea negativă şi foloseşte-te de toate atuurile pe care le ai pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Prezenţa ta îi poate ajuta mai mult decât crezi. Lăsând la o parte aspectele financiare, vei obține rezultate uimitoare astăzi, mai ales că beneficiezi de suportul partenerului de viață.

Capricorn
Astăzi ai un rol decisiv în viaţa unor persoane din jurul tău. Poate pentru că ai tendinţa să te consideri un om simplu, fără nimic special, nu îţi dai seama că ai venit pe lume cu o misiune importantă. Poate părea banal pentru tine, dar poate fi esenţial pentru alţii.

Vărsător
Corpul tău are nevoie de mai multă atenţie. Dacă te îngrijorează starea ta de sănătate, fă ceva! Asigură-te că totul e bine. De la sănătatea corpului tău fizic porneşte totul. Dacă acesta e în echilibru, atunci şi restul corpurilor (mintal, emoţional, spiritual, astral) sunt în regulă. Cum ar suna un proces de curăţare şi detoxificare? Află mai multe despre asta şi acționează!

Pești
O iubire nouă poate prinde contur la orizont şi este firesc ca emoţia să te cuprindă, dar şi dorinţa de a face paşi spre următoarea etapă în relaţia voastră. Ieşi în lume, descoperă oameni, poate cineva este deja cu ochii pe tine! O întâlnire cu o persoană care are efecte asupra psihicului tău îţi poate descoperi latura sensibilă de care nu ştiai.

 

 

 

 

 

Comentarii: