HOROSCOP

HOROSCOP 23 martie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Cineva sau ceva a dispărut. Bârfa s-ar putea răspândi ca un incendiu, deoarece toată lumea își imaginează ce este mai rău. Ascultarea zvonurilor te zăpăcește.

Taur
Ai niște documente de făcut astăzi, care ar putea face o mare diferență pentru viitorul tău financiar. Acesta poate fi un contract, o înțelegere sau un acord. Orice ar fi, este necesar să soliciți ajutor înainte. Limbajul ar putea fi greu de înțeles, iar unele dintre clauze s-ar putea să nu vi se pară corecte. Acest lucru poate fi frustrant, dar este important să rezolvi astăzi.

Gemeni
Studiul psihologiei este deosebit de atrăgător. Unele descoperiri despre care ai auzit în mass-media îți stârnesc interesul să mergi la bibliotecă pentru a aprofunda informațiile. Este un moment bun pentru a continua.

Rac
Științele oculte, cum ar fi alchimia, frenologia și astrologia, te incită. Îți place să gândești realist, dar astăzi poți găsi așa-numitele câmpuri de cunoaștere nerealiste irezistibile. Citește. S-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
O activitate de grup duce la discuții despre celebrele mistere nerezolvate. Jack Spintecătorul, Dalia Neagră, adevărul despre O.J. Simpson și alte probleme interesante vor capta interesul tuturor celor prezenți și ar putea duce la unele dezbateri animate asupra posibilelor soluții. Fiecare soluție posibilă îți poate spune multe despre persoana care o propune!

Fecioară
Un tânăr coleg își dă demisia în circumstanțe ciudate iar acest lucru reprezintă un șoc pentru tine. Bârfele zumâie, dar nu le acorda atenție. Poate fi o problemă de sănătate, dar nimeni, inclusiv colegul tău, nu se simte confortabil să discute despre asta.

Balanță
Evenimentele spirituale duc la o experiență de vindecare foarte puternică. Traumele trecute reprimate ar putea ieși la suprafață pentru a fi procesate și eliberate. Acest lucru te amețește. Nu-ți face griji. Deocamdată, fă o plimbare.

Scorpion
Îți plac poveștile polițiste? Dacă da, s-ar putea să le găsești utile astăzi, în timp ce joci rolul lui Sherlock Holmes. Un obiect lipsă, o problemă intelectuală sau un mister te fac suficient de curios pentru a căuta adevărul. Aceasta este o modalitate bună de a-ți antrena puterile de observație, deși intuiția va juca un rol important în succesul tău. Du-te la el și distrează-te!

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Săgetător
Un partener de afaceri sau romantic pare puțin preocupat de unele chestiuni foarte serioase și nu le împărtășește cu tine. Prietenul tău este probabil preocupat de sănătatea unui membru al familiei care are nevoie de o intervenție chirurgicală. Nu te simți exclus. Prietenul tău va vorbi când va fi momentul potrivit. Fii răbdător!

Capricorn
Ai nevoie de niște documente destul de extinse și enervante care vor necesita toată atenția ta așa că, dacă poți, rezolvă-le dimineața. Poate fi vorba despre un contract sau o poliță de asigurare. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor.

Vărsător
Un articol fascinant pe care l-ai citit în ziar te inspiră să încerci să-ți creezi o poveste de mister. Astăzi, mintea ta este perfect potrivită pentru a crea întorsături de poveste și personaje interesante și complexe. Ai putea spune povestea copiilor sau chiar ai putea decide să o transformi într-un roman.

Pești
Un obiect important pierdut, poate un document, ar putea capta atenția întregii tale gospodării. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant la început, pentru că vei ști că trebuie să fie undeva în casă, dar nu îl găsești nicăieri!Va reapărea însă după ce renunți să-l cauți, într-un loc pe care nu l-ai fi imaginat niciodată.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: