HOROSCOP

HOROSCOP 26 noiembrie 2021

Berbec Dacă ai o problemă din trecut de rezolvat sau dacă ai de-a face cu unele dezorganizări care revin acum să te bântuie, reține că trecerea peste acest obstacol poate fi o adevărată ușurare. Această temă din viața ta se apropie de sfârșit și este timpul să ridici piesele. Luna își petrece ziua în sectorul tău de comunicare și ești deosebit de curios și interesat de lumea din jurul tău.

Taur
Există potențialul de a experimenta o situație tristă în legătură cu un prieten. Ceea ce te poate răni cel mai mult este că, cu Marte, vizavi de Neptun, e posibil să te simți neputincios să faci orice pentru a te ajuta. În unele cazuri, acest lucru poate fi dramatic, iar un prieten se poate strecura printre degete.

Gemeni
Problema banilor poate părea vagă astăzi. Incertitudinea cu privire la modul în care să îți administrezi treburile ar putea să îți dea de gândit pe parcursul zilei. Planificarea pentru viitorul imediat ar putea fi, de asemenea, dificilă.

Rac
Cineva apropiat ție nu a fost cinstit cu tine, iar acest lucru l-ai tot simțit și tu în ultimul timp. Formulează cât mai multe idei, dar nu lua nicio decizie astăzi. Nu este momentul. Așteaptă până când te afli într-o stare de spirit mai pozitivă și mai optimistă.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Familia îți dă de înțeles că stai prea puțin pe acasă. Pune-ți în ordine treburile de la birou și planifică o escapadă de câteva zile, departe de orice ți-ar putea aminti de muncă. Este bine să te mai relaxezi și să îi acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu.

Fecioară
Pot exista îndoieli cu privire la rezultatul unui proiect care înseamnă mult pentru tine. Poate implica probleme financiare sau lipsește sprijinul celorlalți de care ai nevoie pentru a-l completa. Probabil îndoielile tale sunt nefondate, dar nu strică să-ți lași puțin îndoiala deoparte și să cauți în altă parte ceea ce ai nevoie.

Balanță
Un eveniment social te-ar putea pune în legătură cu o persoană interesantă care are o mulțime de povești interesante de spus. Probabil că exagerează, așa că nu lua toate detaliile ca fapt, dar oricum îți va plăcea să o întâlnești. Nu te angaja cu nicio propunere, totuși! Poate fi foarte convingătoare, dar va trebui să te gândești cu atenție înainte de a decide.

Scorpion
Ține o mână fermă asupra finanțelor tale în această săptămână, și nu numai. Dacă nu rămâi în alertă, un aspect de visare care implică Jupiter și Neptun ar putea să te determine să pierzi bani. Cel mai bine este să nu te implici în scheme care sună prea bine pentru a fi adevărate, pentru că probabil sunt înșelătoare.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
S-a hotărât că Marte se aliniază cu Pluto în mod vulcanic în această săptămână, iar astfel ți se poate oferi o oportunitate care te poate duce departe. Cu toate acestea, s-ar putea să te solicite foarte mult, deci asigură-te că este bine pentru tine, înainte de a te implica. Dacă acest lucru îți place, ar putea fi destul de profitabil.

Capricorn
Există vești bune în această săptămână, întrucât Saturn, prudent în semnul tău, se transformă direct după faza retrogradă de multe luni. Dacă ți s-a părut dificil să progresezi sau ai simțit că treburile tale au mers prost, toate acestea pot începe să se schimbe.

Vărsător
Ziua de azi îți trezește amintiri și vei fi toată ziua ancorat în trecut. Nu lăsa regretele să te cuprindă și nu te lăsa influențat de ele în deciziile viitoare. Cel mai bine este să înveți din greșeli și să privești spre viitor cu optimism. Pe măsură ce Saturnul karmic se transformă direct într-o zonă retrasă și spirituală, poți începe să te simți mai în largul tău cu tine însuți.

Pești
Partenerul de cuplu încearcă să îți comunice niște lucruri însă nu ești receptiv și se creează o stare tensionată între voi. Îți este mai greu să îți exprimi sentimentele, dar se recomandă să găsești o cale de mijloc, pentru a nu afecta relația. Dacă ai avut probleme cu un anumit prieten, există o șansă ca acestea să se ușureze, oarecum, întrucât Saturnul prudent se transformă direct în zona ta socială…

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: