HOROSCOP

HOROSCOP 28 iulie 2021

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Viața ta de zi cu zi este plină de neprevăzut. Agenda ta este deja arhiplină, ai rezervate o groază de întâlniri amicale. Pe scurt, ești supraaglomerat. Îți dai seama că alegerea inițială a carierei a fost una greșită, că mediul de lucru și relațiile cu colegii sunt nesatisfăcătoare şi dorești să te reorientezi cât de curând.

Taur
Legi o prietenie nouă cu cineva dintr-un semn de Apă, iar această persoană îți va stimula creativitatea şi flerul în carieră. Vei avea opinii corecte, dar şi emoții puternice, stres și chiar nişte vești proaste. Ești îndrăgostit şi nimic altceva nu contează. Vei găsi o spontaneitate şi o prospețime de care cel iubit nu știa şi se declară surprins.

Gemeni
Ești ușor iritat, dar totul în jurul tău arată roz. Chiar dacă nu există nicio primejdie în ceea ce priveşte banii, este bine să nu faci cheltuieli mari sub efectul primului impuls. Trebuie să ai grijă, deoarece rivalii tăi nu sunt nici blegi, nici proști, deci, dacă dorești să-i elimini, trebuie să fii mai viclean decât ei.

Rac
Azi, astrele spun că vei avea o întâlnire cu iz romantic. Poate partenerul de viață îți pregătește ceva plăcut; dacă ești singur, este posibil să întâlnești pe cineva de sex opus cu care să rezonezi și alături de care să te simți foarte bine. Ai grijă, că ceva se complică; cere subtil detalii esențiale persoanei pe care o placi, pentru că există ceva surprize mai puțin plăcute.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Leu
Este bine ca, înainte de a aborda afaceri noi, să privești în jur și, inspirat de flerul tău imbatabil, să acționezi. În loc să fii pesimist, trebuie să te bucuri de fericirea momentului. Această atitudine te va ajuta să te simți mai bine. S-ar putea să întâlnești o persoană importantă pentru viitorul tău.

Fecioară
Vorbești azi cu un prieten vechi, iar lucrul acesta îți aduce multă mulțumire. Starea ta sufletească se schimbă în bine pentru întreaga zi; afli o mulțime de vești despre cunoștințe comune și vă bucurați împreună de amintiri. Spre seară, este posibil să petreci timp frumos cu partenerul de viață: poate ieșiți undeva sau poate preferați intimitatea căminului.

Balanță
Partenerul de viață îți creează oarecare probleme. Poate este timpul să faci ceea ce ai tu nevoie pentru tine și să nu mai încerci să pui presiune pe lucrurile pe care le are de făcut partenerul. Discută o dată și bine; spune-ți punctul de vedere, apoi orientează-te către ce ai tu de făcut.

Scorpion
Indiferent dacă ai sau nu o carieră satisfăcătoare, lucrurile se vor îmbunătăți cu siguranță dacă vei fi încrezător. Intri într-o discuție polemică și îți exprimi opiniile cu sinceritate fără să conștientizezi că rănești pe cineva la care ții. Și de aici începe cu adevărat problema, pentru că persoana așteaptă scuze de la tine.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de FOC. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Săgetător
Îți faci griji inutil întrebându-te dacă cel iubit este persoana potrivită. Gândește-te că s-ar putea să strici totul cu îndoielile tale, mai ales că sunt nemotivate. La locul de muncă, trebuie să păstrezi viu spiritul de echipă, pentru ca proiectul la care ai muncit cu multă sudoare să se materializeze.

Capricorn
Te concentrezi pe confortul domestic, îți imaginezi modele noi pentru relațiile de familie. Puțină creativitate va fi bine-venită în relațiile sentimentale. Ar fi bine să faci mişcare, căci ești prea sedentar, iar acest fapt are efecte negative asupra sănătății fizice și mintale. Ești foarte calculat astăzi în tot ceea ce faci și îți pui ordine în treburi.

Vărsător
Ai impresia că duci pe umeri soarta lumii întregi. Grijile îți zboară departe şi ești greu de înţeles pentru cei din jur. Coboară cu picioarele pe pământ şi nu îi lăsa pe alţii să decidă pentru tine. Șarmul tău aparte va face furori și seara, când este posibil să întâlnești o persoană de sex opus care te va încânta.

Pești
Slăbiciunea ta este notorie. Nu vrei să faci niciodată primul pas, de teama unui eşec. În dragoste, ești mereu pe tuşă şi doar urmărești din umbră. Acum este momentul să acționezi, căci totul vă este favorabil şi nu vei regreta! O situație ciudată te scoate puțin din rutina de zi cu zi.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: