HOROSCOP

HOROSCOP 5 august 2021

Berbec Ați reușit să vă faceți un plan, acum urmează partea dificilă, aceea de a-l urma. Indiferent care este latura la care vreți să lucrați în mod planificat, cel mai important este să devină parte din dumneavoastră și să vă țineți de ceea ce v-ați propus. Partenerul de viață este destul de surprins de deciziile pe care le luați, dar și încântat.

Taur
Se ivesc ocazii de a vă suplimenta câștigurile financiare. Dacă aveți cu adevărat nevoie să vă implicați în activități pentru a obține venituri suplimentare slab remunerate, încercați să vă puneți amprenta în ceea ce faceți pentru a compensa cu satisfacție sufletească. Este posibil să întâlniți oameni cu care veți lega prietenii sincere.

Gemeni
Sunteţi prizonierul emoțiilor dumneavoastră. De fiecare dată când sunteți pregătit să trăiți la maximum pasiunea, nu vă daţi seama că s-ar putea să vă ardeți aripile. Stați liniștiți, vă veţi găsi sufletul-pereche foarte curând şi veţi avea ocazia să vă exprimați pasiunile, trăind clipe fierbinți.

Rac
Puneți accent pe activitățile fizice: poate mergeți la sala de sport, poate lucrați afară, în grădină, poate ajutați pe cineva dacă sunteți solicitat. Corpul dumneavoastră are nevoie de mișcare pentru ca mintea să se poată odihni. Găsiți-vă un prieten bun dacă simțiți nevoia să discutați cu cineva sau găsiți o carte bună, un film bun sau un sac de box.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Vă îndrăgostiți pe loc, fulgerător. Vă amuză situația în sine, dar vă produce o plăcere și o satisfacție imensă. E posibil ca persoana respectivă să rămână pentru totdeauna intangibilă, dar ce contează? Vă bucurați de faptul că există și atât. Aveți o stare de beatitudine și sunteți de-a dreptul fericit.

Fecioară
Este o zi perfectă pentru a stabili legături pe diverse planuri, cu oameni pe care îi întâlniți de-a lungul zilei. Sunteți din ce în ce mai entuziasmat de ceea ce faceți și de direcția spre care evoluează lucrurile. Vă felicitați pentru modul în care ați reușit să le coordonați pe toate planurile și așteptați cu răbdare să culegeți roadele muncii dumneavoastră.

Balanță
O melodie sau un fragment dintr-o discuție pe care o auziți întâmplător vă amintește de ceva din trecutul dumneavoastră care vă aruncă într-o stare de melancolie. Rememorați momente când erați fericit și aveți pornirea de a da un telefon. Poate ar fi bine să rămână doar la stadiul de pornire, fără să dați curs vreunei discuții, fie ea cât de amicală și nevinovată!

Scorpion
Azi, veți fi puțin mai emotiv decât de obicei, iar acest lucru poate avea un impact aparte asupra activității pe care o desfășurați. Sunteți în permanentă căutare a echilibrului emoțional, dar cu greu veți reuși să ajungeți pe o linie stabilă, iar asta pentru că sunt factori care influențează această stare atât din interior, cât și din exterior.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Aţi învăţat lecţii importante, valoroase, trăite pe pielea dumneavoastră, aţi devenit conștienți de responsabilitățile dumneavoastră, dar hotărâți să faceţi o schimbare mare. Veţi lucra la proiecte mari, generatoare de bani, dar şi de mulţumire sufletească, deoarece maturitatea voastră vă ajută în luarea deciziilor.

Capricorn
Sunteţi orientați în direcția corectă, aveţi proiecte pe termen lung. Pe planul profesional, este foarte posibil să vă fie recunoscute meritele dintr-o perioadă anterioară și să fiți răsplătit pentru ele. Canalizați-vă atenția spre proiectele actuale pentru a reuși să duceți la bun sfârșit ceea ce v-ați propus.

Vărsător
Este posibil să aveți sentimente de vinovăție pentru anumite gesturi pe care le-ați făcut sau nu le-ați făcut în trecut. Dacă evenimentele au avut loc undeva în trecutul îndepărtat, tot ce vă sfătuim este să scoateți esența, să identificați unde ați greșit și unde ați fi putut face altfel, apoi să mergeți mai departe.

Pești
Sunteţi motivat şi acţionaţi în direcția propusă; în consecință, faceţi totul ca la carte. Trebuie să vă feriți de certuri care ar putea tulbura fericirea în cuplu. Inima dumneavoastră bate în acelaşi ritm cu cea a partenerului, din momentul în care aţi ales să mergeţi pe acelaşi drum al vieţii, şi trebuie să menţineţi focul iubirii pururea aprins.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: