HOROSCOP

HOROSCOP 5 martie 2019

Foto: Pinterest.com

Berbec

Atenția ta se îndreaptă astăzi către partea materială. Ești preocupat să rezolvi chestiuni care țin de posesiuni, proprietăți. E drept că ne dorim cu toții confort și bunăstare, dar să îți petreci prea mult timp asupra acestor lucruri aduce mai multă suferință și mai puțină împlinire. Bucură-ți mai întâi de toate sufletul și reține că atunci când pleci din această lume, nu vei lua nimic cu tine.

 

Taur

Ești perfecționist și ai vrea să faci totul cu orice preț. Doar că această situație generează mai mult stres decât ești tu obișnuit să gestionezi. Încearcă să te relaxezi totuși, pentru că în mijlocul acestui vârtej de sarcini, proiecte și emoții, riști să pierzi controlul. Iar până la epuizare este un mic pas.

 

Gemeni

Va fi una dintre zilele acelea când ai impresia că trăiești viața altcuiva. Și, mă rog, de  ce ar fi rău să te teleportezi și tu în pantofii altcuiva? Poate așa vei descoperi o altă lume și vei înceta să mai privești totul cu ochi critic. Ar fi o experiență să încerci să te bucuri de toate cu uimire, precum un copil.

 

Rac

Renunță să te mai compari cu cei din jurul tău și să-ți găsești toate defectele posibile și imposibile. Nu suntem toți la fel de frumoși sau deștepți, dar suntem unici. Ai propriul tău loc pe lume, ai un destin și felul tău de a-l îndeplini. Nu mai fi chiar așa de… rac.

 

Citește și: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

 

Leu

A venit clipa să culegi roadele a ceea ce ai tot semănat. Ai tras din greu, ai făcut eforturi și toate prind contur, încep să se concretizeze, deci, nu te sfii, ia și tu o pauză, cât de mică. Nu este exclus  să ai și niște surprize foarte plăcute, pe parcursul zilei.

 

Fecioara

Te reevaluezi și te tot remodelezi. Oare de ce nu miră pe nimeni că tocmai tu, cârcotașul zodiacului, ești mereu nemulțumit de propria-ți persoană? Astăzi ești pus pe schimbări, ai perspectivă asupra unor situații sau oameni, ai viziune, dar nu știi de unde să începi. Ce ar fi să începi cu…începutul.

 

Balanța

Ești în continuă mișcare. Iar astăzi îți pregătești o călătorie extrem de importantă, care te va ajuta să îți pui ordine în priorități. Îți vin tot felul de idei în ceea ce privește munca ta, așa că notează-le. Mai pe seară te apucă dorul de persoana iubită. Fii romantic, s-ar putea să-i placă.

 

Scorpion

Păstrează-ți calmul, luciditatea și odihnește-te un pic. Dacă poți să lenevești, cu atât mai bine, acum e momentul. Ești la finalul unei perioade agitate și ai nevoie să te deconectezi de tot. Chiar? Ce ar fi dacă ți-ai închide telefonul, Facebook-ul și ai sta, pur și simplu, pe o bancă în parc, măcar o jumătate de oră? Nu s-ar dărâma lumea, te asigurăm.

 

Săgetător

Nu îți face planuri pentru că nu este momentul. Este o zi sub semnul imprevizibilului, dar tu faci față cu succes oricărei provocări. Fii atent la cei din jur însă, analizează totul cu amănuntul și evită să te lași prin în capcane. Intuiția ta îți spune ce cale să urmezi și cu cine să pleci la drum.

Citește și:  Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

 

Capricorn

Nimic nu îți iese astăzi: ba se strică mașina, ba se blochează cardul în bancomat și ai spart și cel mai frumos pahar pe care-l aveai în vitrină. E una dintre zilele în care bombăni și nimic nu îți convine. Dar știi totuși cine e de vină? Poate că ești puțin cam încordat, poate ai ceva pe suflet. Dacă e vorba despre o greșeală, mai spune și tu o rugăciune. Sau măcar cere-ți scuze.

 

Vărsător

Ești îndrăgostit lulea, ai fluturi în stomac, visezi, faci planuri… Ești în plin avânt și nu prea mai ești cu picioarele pe pământ. Nu vrei totuși să mai cobori capul din nori? Cine știe, poate vezi mai bine ce vrea și celălalt. Sau poate ai ocazia să îți dai seama că nu e el ,,acela,,… Te-a luaat flama puțin prea repede și nu ar strica nici puțină modestie din partea ta, nu toată lumea se îndrăgostește iremedial de toată lumea într-un timp așa scurt.

 

Pești

Voi, da, voi chiar sunteți loviți cu săgeata lui Cupidon direct în inimă. Însă firi complicate, mai stați să cumpăniți, să alegeți și să culegeți. Dacă sunteți deja căsătoriți sau locuiți de multă vreme împreună, vă propuneți să treceți la un alt nivel. Fie aduceți vorba despre un copil, fie apare inelul. Că îl dați, că îl primiți, vorba cântecului…”Ți-am luat un inel, mare cât inima mea”…

 

Comentarii: