HOROSCOP

HOROSCOP 6 octombrie 2021

Berbec O persoană din anturaj este excesiv de prietenoasă cu tine, iar asta te face să fii suspicios, nu îți dai seama încă dacă este sinceră sau nu. Răspunde-i cu aceeași monedă și lasă lucrurile să decurgă de la sine, te vei convinge singur de adevărata față a persoanei respective!

Taur
Numai tu decizi care sunt regulile după care îți trăiești viața, cei din jur îți pot da sfaturi, însă cel mai bine ar fi să îți asculți vocea interioară în luarea deciziilor de viață. În a doua parte a zilei decizi să îți surprinzi plăcut partenerul cu o invitație la picnic.

Gemeni
Profită de perioada frumoasă și surprinde-ți partenerul cu o excursie sau o plimbare, aveți nevoie să ieșiți din rutina zilnică. Azi primești o veste legată de o schimbare favorabilă la locul de muncă. Inspirația este la ea acasă în ceea ce te privește, deci îți poți pune în aplicare măcar o parte dintre idei.

Rac
La locul de muncă ești presată să îți asumi mai multe responsabilități. Consultă-te cu partenerul de viață înainte de a lua o decizie și asigură-te că vei avea timp și pentru familie și prieteni, deoarece este bine să păstrezi un echilibru în toate.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Leu
Trebuie să ai mai multă încredere în ideile tale și să nu te temi în a le prezenta celor din jur; vorbește deschis, cu entuziasm, iar surprizele nu se vor lăsa așteptate. Pe planul financiar apare o cheltuială neprevăzută care îți dă planurile de concediu peste cap; din fericire, ai niște economii care te vor scoate din impas.

Fecioară
Simți nevoia să faci o schimbare în locuință, te-ai plictisit de vechiul decor și simți nevoia de ceva nou; să ții cont și de părerea partenerului în luarea deciziilor, altfel îi vei răni sentimentele! Nu îți poate sta nimic în cale în ceea ce îți propui, dai dovadă de multă stăpânire de sine și de entuziasm în tot ceea ce faci.

Balanță
Îți place să le arăți celor din jur latura ta creativă, care de multe ori poate stârni gelozie din partea unor persoane din anturajul tău. Păstrează-ți entuziasmul și nu da curs eventualelor provocări! Simți că ai de oferit niște explicații, ceea ce te va elibera de anumite tensiuni acumulate.

Scorpion
Nu este o perioadă bună pentru cheltuieli nechibzuite. Chiar dacă ai niște bani puși deoparte, aceștia se vor termina rapid și, de aceea, trebuie să îi cheltui cu prudență. Lipsa banilor poate duce și la discuții în cuplu, așa că mai bine e să eviți.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Să ai grijă ca promisiunile pe care le faci azi să le și poți îndeplini, altfel cei din jur vor fi dezamăgiți. Spiritul tău efervescent te face să fii azi în centrul atenției la locul de muncă. Poate că este timpul să te detașezi de ceea ce îți face rău sau te nemulțumește și să îți oferi mai mult timp ție.

Capricorn
Începi ziua într-o notă pozitivă la locul de muncă, unde auzi niște zvonuri legate de o posibilă mărire de salariu. Este indicat să întrebi totuși o persoană avizată. Spre seară primești un telefon de la un fost coleg care îți propune asocierea într-o mică afacere.

Vărsător
Relația ta ocupă primul loc în agenda zilei de azi. Ți-ai cam neglijat partenerul în ultimele zile, iar acum trebuie să repari situația. Ceea mai bună soluție este să îi oferi partenerului de viață o seară în doi memorabilă. Sănătatea trebuie să fie prioritară, așa că nu te suprasolicita.

Pești
Trebuie să îți ții în frâu sentimentele pe care le ai față de unul dintre colegi. Nu trebuie ca acestea să îți influențeze prestația la serviciu, așadar gestionează-ți sentimentele fără a îți compromite locul de muncă… Chiar dacă opiniile celor din jur nu rezonează cu ale tale și cu dorințele pe care le ai, nu trebuie să te întristezi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: