HOROSCOP

HOROSCOP 7 februarie 2023

Berbec Ești genul de persoană care stă cât mai departe atunci când există un conflict. Dar ajung la urechile tale niște cuvinte pe care nu prea știi cum să le interpretezi și ești foarte tentat să te aprinzi din cauza asta și să ceri socoteală persoanelor direct implicate.

Taur
Te consumi chiar inutil din cauza unor zvonuri, nu este nimic adevărat în legătură cu ele. Ar fi bine să vorbești cu colegul direct implicat și să clarificați situația. E cel mai bine așa, cel mai sănătos pentru nervii tăi. Dacă ești sincer, vei avea șansa să observi că toți vor rămâne alături de tine.

Gemeni
Reușești să te stăpânești foarte bine în situații de criză, dar de această dată totul e prea mult și vrei să afli ce se tot ascunde în spatele acestor vorbe care te aduc pe buzele tuturor. Ceea ce vei afla te va enerva și mai tare, dar îți recomandăm să-ți păstrezi calmul și verticalitatea, căci se va face lumină în această situație dureroasă pentru tine.

Rac
Te folosești de toată puterea ta de convingere, de toată influența pe care o ai asupra celor din jur, deși nu este foarte „ortodoxă” metoda pe care ai ales-o, dar vrei să afli adevărul și nu te lași până vei reuși să faci asta. Intri pe firul unor evenimente, iar asta te va ajuta să descoperi unele nereguli și înșelăciuni.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
Când e vorba despre minciuni și alte mișmașuri, detectezi foarte ușor de unde a pornit totul, iar în fața adevărului de necontestat nimeni nu va mai avea puterea sau îndrăzneala să te contrazică. Te deranjează foarte tare nu că s-a întâmplat, ci faptul că ți s-a ascuns, iar apoi… s-a tot plasat „pisica” de la unul la altul, fără ca vinovatul să aibă curajul să recunoască tot ce s-a întâmplat, de fapt.

Fecioară
Ai încercat să stingi un conflict doar pentru că ai fost martor și cunoști foarte bine adevărul, dar ai ajuns acum să fii persoana în care se tot aruncă reproșuri. Nu te stresa foarte tare, doar retrage-te și lasă „focul de paie” să se stingă de la sine. E cel mai bine, să stai cât mai departe, căci nu ai nicio obligație să joci rolul salvatorului.

Balanță
Mergi mai departe fără să porți nimănui resentimente într-o situație care te-a tulburat în ultima vreme! Iartă, ca să poți continua! Nu lăsa această întâmplare să te afecteze în asemenea măsură. Ai grijă și la starea ta de sănătate, căci ea contează cel mai mult în acest moment.

Scorpion
Situația de acasă a scăpat de sub control, iar acum stai să-ți primești răsplata pentru toate câte NU ai greșit în toată viața ta. Te sfătuim să reacționezi cât mai puțin și să nu mai spui nimic din tot ce ar putea reaprinde conflictul. Oricum din „țânțar a devenit armăsar de cursă lungă” – asta pentru că firul poveștii se tot despică în foarte multe, iar concluzia logică lipsește cu desăvârșire.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Săgetător
Pe tine nu prea te interesează ce spune lumea despre tine, ce se vorbește pe la spatele tău este fix problema celor care își pierd timpul. Te sfătuim să te relaxezi și te amuzi, căci indiferența ta va tot atrage atenția. Vei fi provocat să reacționezi, dar este mult mai bine să fii la locul tău, pe treaba ta.

Capricorn
Ai cam obosit să-ți justifici cuvintele interpretate aiurea de către unii care nu pricep sau nu vor să priceapă. Ai demontat toate iluziile și zvonurile despre tine, iar acum trebuie să îți vezi de treabă. Lasă pe alții să își vadă de muncă sau propriile interese. Nu ești niciodată de acord să faci rău cuiva, pentru că asta îți va face rău ție, în primul rând. Dar nu sunt toți ca tine.

Vărsător
Ai cuvintele la tine întotdeauna, iar asta te va ajuta să fii foarte convingător într-un conflict iscat din senin, când fiecare își vedea de treaba lui. Știi cum să întorci toată situația în favoarea calmului și a bunei înțelegeri între colegi.

Pești
Vrei să stai cât mai departe de tot ce ți-ar putea dăuna în acest moment. Nu te simți foarte bine, iar asta se vede cu ochiul liber. Te sfătuim să mergi urgent la medic și să urmezi toate indicațiile primite. Te poți bucura împreună cu prietenii tăi de participarea la un eveniment, o ieșire la piscină sau chiar un party.

 

 

 

 

Comentarii: