HOROSCOP

HOROSCOP 7 martie 2019

Foto: Pinterest.com

Berbec

V-ați propus ca astăzi să finalizați un proiect despre care credeți că vă va aduce un câștig substanțial. Nu este deloc rău să vă faceți planuri, deși sfatul astrologolului este să nu vă faceți prea multe iluzii, ca să nu aveți deziluzii. Niciodată nu se știe de unde poate să apară o surpriză neplăcută, o piedică, un obstacol.

 

Taur

Dacă cumva vă pregătiți pentru o lungă călătorie de afaceri, cel mai bine ar fi să mai așteptați puțin. Poate chiar ar trebui să mai amânați această călătorie. Nu plecați la drum și nu forțați lucrurile. Ce ar fi dacă vă dedicați unor chestiuni mai banale, de rutină? Nu e un capăt de țară și nu uitați, e…Mercur retrograd.

 

Gemeni

Nu vă grăbiți să luașți hotărâri fără o bază concretă, lăsați speculațiile și începeți  cu adevărat să vă documentați. E drept că ceva vă ia prin surprindere în prima parte a zilei, dar acționați cu calm. Puteți face cunoștință cu o persoană influentă care v-ar putea fi de folos în viitor, mai ales pentru reușita în afaceri.

 

Citește și: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

 

Rac

Sunteți într-o stare de confuzie totală, și nu funcționați la capacitate maximă, nici fizic, nici intelectual. Cel mai bine ar fi să procedați cu răbdare și calm, indiferent dacă apar conflicte.  E drept că nimănui nu-i place ca altcineva să-și bage nasul în oala lui, dar un pic de diplomație nu strică. Va veni momentul oportun să spuneți lucrurilor pe nume.

 

Leu

Sunteți asaltat cu propuneri de colaborări și asocieri, însă cel mai bine ar fi să intrați în horă. Apelați la sfatul unei persoane mai experimentată, al unui prieten mai în vârstă și nu vă bazați pe intuiție. E unul dintre acele momente în care nu prea funcționează. Trebuie să recunoașteți că nici măcar dumneavoastră nu puteți să le știți pe toate în viața asta.

 

Fecioară

Nu certați cu cei dragi, cu familia, doar pentru că nu vă ies banii la numărătoare. Nu este vina lor că ați intrat în asocieri păguboase sau că au apărut probleme financiare. Toată lumea este indispusă când lucrurile se complică, așa că nu mai lamentați. Nu sunteți singurul din Univers care a făcut o greșeală, nu e cazul să dramatizați atât.

Citește și: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

 

Balanță

Ați tot amânat, ați tot amânat și v-a apucat dintr-o dată dorința să luați niște decizii. Ce ați zice dacă mai stați un pic, că tot ați așteptat atât? Între timp, gândiți-vă la lucrurile care vă fac plăcere. Și chiar aveți ceva dorințe ascunse, pe care le tot ignorați și nu le acceptați. Nu e greu să faceți primul pas, nu se poate întâmpla nimic rău.

 

Scorpion

Oboseala acumulată se poate croniciza dacă nu menajați la timp. Nu câștigă nimeni dacă vă suprasolicitați, nu veți putea să gândiți limpede dacă fizic ați cedat. Dacă tot nu puteți să stați acasă, încercați să faceți totul până la un punct, oricum capacitatea de concentrare este sub limită. Dacă superiorii nu înțeleg și insistă, poate ar fi cazul să vă schimbați locul de muncă.

 

Săgetător

Relațiile cu colegii sunt mai tensionate ca niciodată și vă întrebați cu ce ați greșit. Poate că exagerați totuși și nu ați înțeles altceva decât a fost spus. În orice caz, bine ar fi să ieșiți și să luați o gură de aer înainte să vă duceți cu jalba în proțap. Nici cu prietenii nu sunteți mai relaxat, pentru că vi se pare că nu se raportează și ei la problemele grave pe care le întâmpinați.

Citește și: 12 etape care preced sindromul burnout. Vezi în ce stadiu te afli

 

Capricorn

Nici nativii acestei zodii nu sunt ocoliți de momente  neplăcute. Nu luați însă decizii la nervi, pripite, pentru că s-ar putea să regretați mai târziu. Mai ascultați și ceea ce vă spune partenerul de viață, consultați-vă și nu luați totul personal. Cu siguranță, vă vrea binele. Nu este momentul să vă lansați în afaceri.

 

Vărsător

Dacă aveți de gând să faceți o surpriză celor dragi, să cumpărați un aparat electrocasnic sau altceva, s-ar putea să nu fiți pe aceeași lungime de undă. Ar fi mai bine să mergeți împreună, așa evitați orice situație neplăcută. Astăzi este o zi în care întâmpinați dificultăți în comunicare, adunați-vă gândurile și lămuriți dilemele.

 

Pești

Pe plan sentimental, totul merge perfect. Trăiți momente unice, frumoase, savurați-le. Ar fi bine să dedicați tot timpul dumneavoastră persoanei iubite. Oricum, în rest, nimic nu merge cum trebuie. Nu este o zi bună pentru călătorii în interes de afaceri, iar starea de hipersensibilitate nu vă ajută. Nu sunt recomandate tranzacțiile comerciale.

Comentarii: