HOROSCOP

HOROSCOP 8 martie 2023

Berbec Încercaţi să rămâneţi calmi, pentru că cei din jur este posibil să aibă reacţii impulsive. Fiţi răbdători, folosiţi argumente solide şi daţi şansa celor implicaţi în conversaţie să îşi expună propria părere, indiferent dacă sunteţi sau nu de acord cu ea.

Taur
Evitați discuţiile controversate în această zi, mai ales dacă sunt legate de afaceri, bani sau un proces, o moştenire. Amânaţi orice vă stârneşte răspunsuri intense, fiţi precauţi în această situaţie. Dacă vă simţiţi nesiguri cel mai bine ar fi să cereţi sfatul cuiva apropiat în care aveţi încredere.

Gemeni
Comunicarea şi negocierea nu sunt capitolele la care excelați azi, în special dacă aveți de semnat contracte. Dacă nu puteţi amâna, citiţi totul cu atenţie chiar şi de 10 ori. Mai bine consumaţi mai mult timp decât să acţionaţi cu impulsivitate, căci s-ar putea să regretaţi.

Rac
Este o zi bună şi să aplanaţi conflicte. Fiţi înţelegători şi răbdători, vorbiţi sincer, deschis pentru a vă expune toate problemele, neclarităţile, frământările. Nu lăsaţi în suflet un război care ar putea fi consumat cu uşurinţă, toate se pot rezolva printr-o bună comunicare.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
Găsiți inspiraţie în tot ce e frumos şi puteți folosi asta în avantajul jobului sau al unul hobby care poate deveni profitabil. Aţi putea crea lucruri impresionante doar cu ajutorul creativităţii şi ideilor voastre geniale. Daţi frâu liber imaginaţiei şi categoric nu veţi regreta.

Fecioară
Dacă vreţi să achiziţionaţi ceva pentru casă, indiferent că este vorba de mobilă sau aparatură electronică, nu ezitaţi. Totuşi, nu cheltuiţi mai mulţi bani decât aţi stabilit, încercaţi să vă încadraţi în buget. Vă puteţi sfătui cu o rudă sau un prieten apropiat.

Balanţă
În ultimul timp, ați fost limitați de asociaţi, parteneri sau familie, cum, când sau ce să faceți. Este momentul să vă gândiţi ce vreţi şi să aveţi grijă de dorinţele voastre. Ţineţi capul sus, vorbiţi clar, deschis, oferind argumentele potrivite.

Scorpion
Vă simţiți copleşiţi de responsabilităţile de la job în această zi, aşa că singura manieră prin care puteți finaliza totul este ast. Să vă puneți la punct agenda şi să nu vă abateți de la listă. Fiţi responsabili, iar şefii voştri vor aprecia munca şi dedicarea de care daţi dovadă.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Săgetător
Sunteți îngrijoraţi în privinţa banilor în această perioadă. Poate fi vorba de obligaţiile financiare sau de un job prost plătit. Fiţi receptivi la noile propuneri şi să nu vă fie frică de schimbare. Aţi putea primi o ofertă benefică pentru viitorul vostru, din punct e vedere financiar.

Capricorn
Este o zi în care faceți alegeri legate de carieră sau de studii. Puteţi începe un curs sau să vă angajaţi într-un domeniu care vă pasionează de ceva timp. Orientaţi-vă spre lucrurile care vă fac plăcere şi categoric nu veţi regreta.

Vărsător
Vibraţia acestei zile are un impact mare asupra subconştientului, aşa că mare grijă la ce vă gândiţi. N-are rost să vă frământaţi îndelung pentru chestiuni de problematică minoră. Intuiţia vă ajută să lucraţi cu oamenii şi să le înţelegeţi nevoile şi dorinţele.

Peşti
Va fi simplu să vedeţi cine sunt adevăraţii prieteni, mai greu să îi eliminaţi. Aveţi curajul de a vă elibera de influenţele negative din viaţa voastră, oricât de greu ar putea părea. Vă veţi simţi mult mai bine ulterior.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: