HOROSCOP

HOROSCOP 9 noiembrie 2021

Berbec Astăzi, aveți posibilitatea de a vă extinde orizonturile. Puteţi planifica o călătorie împreună cu prietenii sau familia într-un loc pe care aşteptaţi cu nerăbdare să-l vizitați de mult timp. Profitați din plin şi distrați-vă! Lăsați în urmă problemele care vă răpesc, de regulă, liniștea, odihniți-vă mai mult, ascultați-vă corpul și sufletul!

Taur
Simțiți nevoia unei schimbări: fie că este vorba de renovarea locuinței sau reamenajarea grădinii, va fi un succes total. Indiferent de alegerea pe care o veți face, veți obţine un rezultat formidabil. Profitați din plin de această zi specială din care nu vor lipsi prietenii și persoanele dragi. Veți avea ocazia să vă exprimați punctul de vedere, să fiți înțeles și să obțineți informații prețioase de la cei din jur.

Gemeni
Astăzi, veți fi plăcut surprins de invitația primită de la un prieten îndepărtat pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. Cu toate acestea, nu sunteți convins în totalitate dacă veți da curs acestei invitații sau o veți amâna politicos. Este posibil să treceți printr-o perioadă de frământări în care sunteți tentați să vă pierdeți încrederea în ceilalți. De aceea, este indicat să vă îndreptăți atenția către activități care să vă deconecteze de realitate.

Rac
Simțiți că singurul lucru care stă în calea fericirii dumneavoastră sunteți chiar dumneavoastră. Încercați să scăpați de acest blocaj emoțional care vă ţine pe loc şi, în cele din urmă, optimismul caracteristic va triumfa şi vă va readuce zâmbetul pe buze. Sunteți dependenți de familie, trăiri intense, dragoste, afecțiune. Faceți tot posibilul să fiți pe placul persoanelor dragi, sunteți tot mai activ și vă bucurați de ieșiri cu multă distracție.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Leu
Simțiți că, în sfârşit, relaţia cu un membru al familiei o ia în direcția cea bună. Micile neînțelegeri din ultima perioadă şi-au pus amprenta asupra dumneavoastră. Veți rezolva această situaţie doar comunicând mai mult şi spunându-vă deschis tot ce gândiţi. Este o zi în care sunteți preocupat întru totul de situația financiară. Vă analizați cu atenție veniturile, cheltuielile și stabiliți un plan de urgență.

Fecioară
Trăiți cu impresia că o persoană apropiată v-ar putea ascunde un lucru extrem de important. Încercați o abordare subtilă a acestui subiect şi veți obţine răspunsurile dorite. Urmează colaborări fructuoase la locul de muncă. Mai mult decât atât, cei singuri își pot găsi, aici, sufletul-pereche.

Balanță
Micile probleme de sănătate din ultima perioadă vă pot crea un disconfort psihic destul de accentuat. Încercați să vă odihniți mai mult, iar efectele pozitive nu vor întârzia să apară. Pe de altă parte, acordați mai multă atenție obiceiurilor alimentare care vă pot aduce mici probleme de sănătate în această zi.

Scorpion
Aveţi o zi excelentă la serviciu. Toată munca depusă în ultimul timp va fi, în sfârşit, observată de către superiori şi colegi. Chiar puteți avea oportunitatea acelei promovări la care visați de mult timp. Este important să vă analizați relația cu partenerii de muncă, pentru că aceasta vă poate oferi o înțelegere mai bună asupra performanței dumneavoastră.

CITEȘTE ȘI: Care sunt femeile DOMINANTE din zodiac. Cât de mult le place să conducă

GESTUL cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Săgetător
Astăzi, veți primi răspunsuri pozitive din partea partenerului de cuplu sau în afaceri. Atitudinea pozitivă şi susținerea celor din jur vă vor ajuta să obțineți rezultate excepționale. De asemenea, simțiți nevoia să includeți în acest mediu și persoane „din afară” care vă fac bine prin simpla lor prezență.

Capricorn
Nu încercați să grăbiți lucrurile mai mult decât este necesar în viaţa dumneavoastră, deoarece ar putea lua o turnură nefavorabilă. Aveți răbdare şi așteaptă ca totul sa vină de la sine şi veți fi mult mai liniștit. Gândiți sănătos și sunteți ponderat în tot ce faceți. Acestea vă aduc succes în relații, viață profesională, dragoste și căsnicie.

Vărsător
Astăzi, veți putea primi foarte multe sfaturi şi indicații despre cum puteţi rezolva o problemă personală. Deși vă așteptați să primiți un ajutor concret, nu ar strica să puneți în aplicare câteva dintre aceste păreri. Veniți cu ceva nou, schimbați reguli, ieșiți din tipare. Vă ridicați deasupra mulțimii, indiferent dacă riscați să fiți judecat sau blamat pentru atitudinea nonconformistă.

Pești
Veți descoperi că sunteți un izvor nesecat de idei şi resurse care vă vor ajuta să realizați toate obiectivele pe care le aveați în plan. Continuați în acest ritm şi în curând veți putea culege roadele muncii dumneavoastră! Percepția intuitivă, empatia și spiritul de sacrificiu vă pot pune piedici în viața de zi cu zi. Vor exista momente de cumpănă peste care însă veți trece cu brio, datorită forței voastre interioare.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: