NUTRITIE

Intoleranță la lactoză? Semințele de chia sunt soluția

Foto: Pinterest.com

Semintele de chia au facut parte din alimentatia aztecilor. In ziua de azi, ele au inceput sa fie din nou foarte cautate, in special de catre persoanele preocupate de un stil de viata sanatos. Contin calciu, mangan si fosfor.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale semintelor de chia este continutul crescut de omega-3. Aceste seminte pot fi consumate macinate sau intregi.

Extrem de generoase cu vitaminele, mineralele și acizii grași conținuți, aceste mici semințe de chia sunt un ingredient indispensabil în lupta organismului împotriva tuturor agresorilor zilnici de care are parte corpul tău, conform bonappetit.com.

Ce spune CULOAREA urinei despre starea ta de sănătate

Cum poţi scăpa de celulele canceroase: Acesta este condimentul minune

De ce preludiul prelungit NU este recomandat pentru o partidă reuşită

Intoleranță la lactoză

În cazul în care suferi de intoleranță la lactoză, poți să consumi semințe de chia și astfel vei lua de 5 ori mai mult calciu din ele decât din aceiași cantitate de lapte.

Foto: Printerest.com

Practic au în compoziția lor tot ce e mai bun din fiecare produs lăsat de natură, astfel că, față de afine, semințele de chia au de 3 ori mai mulți antioxidanți.

Sfaturi pentru cei care vor să slăbească: Acestea sunt alimentele care topesc grăsimile

Alimentele care îți ACCENTUEAZĂ senzaţia de foame

Ce se întâmplă cu micuţii din familiile sărace: La ce sunt expuşi

Nici fierul nu este de trecut cu vederea, ca și cantitate, semințele de chia sunt de 3 ori mai bogate în fier decât celebrul spanac, oferind în același timp cea mai mare cantitate de proteine decât toate semințele existente la un loc.

Comentarii: