LIFESTYLE

Kamara, inimă de tată! Ce sacrificii face artistul pentru fiul bolnav, te emoționează până la lacrimi

Kamara a fost mereu o pată de culoare în peisajul show-bizz-ului românesc și s-a bucurat mereu de simpatie. Simpatie care a crescut în cote considerabile după ce s-a aflat cum se îngrijește de fiul lui, Leon, pentru care face eforturi considerabile pentru a-l ajuta să-și trateze problemele de sănătate.

Kamara le-a dat o poveste bună fanilor: pentru Leon, băiețelul lui care suferă de paralizie cerebrală și pentru care a luptat să aibă toate șansele din lume ca să aibă o viață cât mai bună, operațiile par să fi fost exact ce trebuia. Băiatul a început să-și întindă mai bine picioarele și să facă pași susținuți.

„Am fost două săptămâni la Timișoara unde facem recuperări intensiv. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți.

Am și postat un filmuleț cu el când a făcut de două ori și a zis că mai vrea încă o dată. Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă”, a spus Kamara la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Cercetătorii au aflat CE le LIPSEȘTE copiilor născuţi prin cezariană

O nouă operație

Până acum, Leon a suferit o serie de operații, cele mai multe în străinătate și pe bani grei. Iar în martie, artistul va ști cu exactitate dacă Leon urmează să fie supus unei noi intervenții atunci când vor veni doi specialiști din Spania, care l-au operat și în trecut.

„Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decemebrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timișoara unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon.

Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a povestit Kamara.

De dragul copilului, Kamara și fosta lui soție au îngropat orice fel de animozitate din trecut și acum sunt împreună, la greu. „Eu cu Oana am ajuns la un consens, dincolo de săptâmânile în care sunt plecat și uneori mai poate să vină și ea.

Alteori când nu mai are sens să vină, îi zic să nu mai vină, facem o săptămână să stea la ea și una la mine. Într-atât încât celălalt să-și mai poată face din lucruri”, a recunoscut artistul.

 

 

Comentarii: