LIFESTYLE

Pamela Anderson, a șasea oară cu noroc? Cu cine s-a măritat cea mai visată femeie de pe Terra

Și când spunem cea mai visată, nu exagerăm cu absolut nimic, pentru că nu există bărbat de pe Planetă care să nu o fi pomenit-o pe Pamela Anderson în visele lui ascunse. Pur și simplu, cam ăsta este adevărul, blondina fiind la vremea ei, dar și acum la peste jumătate de secol de viață o femeie dorită.

Ei bine, bomba care a făcut furori cu serialul ”Baywatch” nu se dezminte nici ea. Și chiar dacă a bifat până acum 5 căsnicii eșuate, nu este descurajată. Pamela a îmbrăcat rochia de mireasă din nou la 53 de ani, în secret: s-a măritat cu bodyguardul ei!

CITEȘTE ȘI: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

Adil Rami, dezvăluiri intime

Pamela Anderson i-a spus „DA” agentului ei de pază, Dan Hayhurst, chiar în curtea casei, loc în care s-a ținut ceremonia religioasă. Iar fericitul veniment s-ar fi produs în Ajun de Crăciun, într-un cadru intim, susține E! News.

Pamela pare să fie în sfârșit fericită, timpul petrecut în pandemie în compania lui Dan fiind factor determinant în decizia de a se mărita din nou, deși ultimul ei mariaj a durat…12 zile.

Iar în ceea ce privește amorul, celebra actriță n-a prea avut noroc până acum. Cel puțin când vine vorba despre relația cu mult mai tânărul fotbalist, internaționalul francez Adil Rami, Pamelei nu îi vin tocmai amintiri frumoase.

Blonda l-a acuzat pe fotbalist că era violent, abuziv și că ar fi înșelat-o cu constant cu fosta lui parteneră. Despre Pam, Adil Rami n-a vrut să comenteze niciodată în public, în schimb prin vestiarul echipei la care activează ar fi circulat legenda cum că fundașul s-ar fi lăudat că actrița ar fi fost o adevărată maratonistă în pat.

 

 

 

Comentarii: