LIFESTYLE

Logodnicul Serenei Williams, șocat de CIUDĂȚENIILE poftelor în sarcină ale acesteia / VIDEO

Logodnicul tenismenei, Alexis Ohanian, a postat un filmuleț pe contul său de Instagram în care se declară uimit de poftele culinare ale logodnicei sale.

Serena Williams (35 de ani), fostul lider WTA care a renunțat temporar la tenis pentru a deveni mamă, a ajuns în a 37-a săptămână de sarcină. Potrivit logodnicului său pe care l-a luat prin surprindere cu poftele culinare, aceasta îți dorește să mănânce numai zucchini, sparanghel și anghinare.

Care sunt femeile DOMINANTE din zodiac. Cât de mult le place să conducă

Lucrurile pe care NU le știai despre FĂINA ALBĂ

Alexis Ohanian a postat un filmuleț pe Instagram în timpul unui raid de noapte la supermarket de unde a cumpărat zucchini, sparanghel și anghinare pentru a-i satisface poftele logodnicei sale.

I was told there would be late-night cravings. 😒😒😒 🌽🥒🥕

A post shared by Alexis Ohanian 🗽 (@alexisohanian) on

”Este vineri seara și sunt la cumpărături pentru că logodnica mea are pofte în sarcină. Mi s-a spus că inevitabil vor apărea și poftele, însă nu mă așteptam deloc să fie vorba despre acest fel de pofte. Zucchini, sparanghel … și cui îi spune ăsteia? Anghinare! Serios? Acestea sunt poftele ei în sarcină! E fantastic!”, explică el în filmulețul postat.

Descoperire de senzaţie a medicilor: Acesta ar putea fi pansamentul viitorului

Au peste 50 de ani și arată SENZAȚIONAL în costum de baie! Care este SECRETUL lor

ATENȚIE! O nouă epidemie face ravagii în lume! 42,6 milioane de adulți afectați, doar în SUA

În decembrie, anul trecut, celebra jucătoare de tenis a anunţat logodna cu Alexis Ohanian (33 ani) co-fondatorul Reddit.

Serena Williams deţine cele mai multe trofee de Grand Slam decât orice altă jucătoare din Open Era, câştigând cel de-al 23-lea trofeu în ianuarie, la Australian Open. Iar dacă ne luăm după datele oferite de ea, Serena era însărcinată în momentul în care a câştigat cel de-al 23-lea trofeu în ianuarie, la Australian Open.

Comentarii: