LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Are probleme grave de sănătate?

Cei un milion de urmăritori ai Mădălinei Ghenea de pe Instagram au rămas mască după ultima poză urcată de frumoasa actriță pe Instastory. Este recentă și ea înfățișează o cameră cu un computer tomograf.

Nu că ar mai fi nevoie să explicăm ce face un asemenea aparat și că el se folosește atunci când celelate metode de investigație nu reușesc să determine exact ce se întâmplă cu anumite organe interne.

Însă ceea ce le-a dat fiori fanilor Mădălinei este, de fapt, mesajul care a însoțit acea imagine. „Dragilor, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media. Sper să mă refac repede şi să vă răspund la toate întrebările. Cu drag, a voastră Mad”, le-a transmis ea urmăritorilor ei.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Momentul de maximă glorie

Dacă și cât de grave sunt problemele de sănătate, nu se știe încă deocamdată și, așa cum a păstrat discreția vis-a-vis de sarcina ei, cu siguranță va trece ceva timp până la dezvăluirile Mădălinei.

Pentru care această situație vine fix în momentul inoportun, evident – nu că ar exista vreodată un moment în care o eventuală suferință să vină, dar conjunctura actuală este una total dramatică.

Practic, Mădălina Ghenea abia ce cucerise Hollywood-ul, cum s-ar zice, după ce a apărut în filmul despre care vorbește toată lumea, ”House of Gucci”. ”Sophia Loren” de la Slatina l-a avut partener de scenă pe nimeni altul decât Al Pacino, făcându-și loc într-o distribuție de Oscar, cu Salma Hayek, Jeremy Irons, Lady Gaga și alții.

Mai mult, dacă în amor nu a fost chiar norocoasă, Mădălinei părea că îi va surâde șansa în carieră. Tocmai ce a primit rolul principal în thrillerul ”Deep Fear”, ”iubitul” ei fiind nimeni altul decât Ed Westwick, actorul din „Gossip Girl”, și aștepta cu nerăbdare filmările.

 

 

 

Comentarii: