LIFESTYLE

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, amor real sau `țeapă` de marketing? Toată lumea se întreabă, după ultimele noutăți

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, amor real sau `țeapă` de marketing? Toată lumea se întreabă, după ultimele noutăți.

Nu-i vorbă, Mădălina Ghenea s-a mai lăsat dusă de val în anumite relații. Cum ar fi cea cu designerul Philipp Plein sau cu idila controversată pe care a negat-o, cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Dar să scape, chiar așa, poze pe rețelele sociale și apoi să le șteargă?

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, ipoteză controversată

Și nici faptul că actrița a scăpat imagini pe Instagram n-ar fi chiar așa de dubios. Însă când în același timp cu Mădălina Ghenea o comite și celebrul jucător de tenis din Bulgaria, atunci chiar că există semne de întrebare. Și ipoteze.

 

Ultima ar fi cum că totul face parte dintr-o campanie de marketing, de fapt. Și nu s-a afișat  Mădălina Ghenea în loja lui Grigor Dimitrov la turneele de la Madrid și Roma întâmplător sau guvernată de pasiune. Ci chiar în ideea de a genera bârfă și interes.

La fel și pozele scăpate concomitent de cei doi protagoniști, în ipostaze care aduc totuși mai degrabă a pictorial. Că doar nu își făceau selfie-uri să le pună pe rețele fix în momentele de tandrețe? Cel mai probabil, Mădălina și Grigor lucrează la o reclamă, așa cum românca a mai lucrat, de exemplu, cu Cristiano Ronaldo.

Mădălina Ghenea are, ce-i drept, un palmares bogat în ceea ce privește celebritățile. Dar și Grigor Dimitrov este cunoscut drept bărbatul fatal din circuitul ATP. S-a iubit, printre altele, cu Maria Sharapova sau artista Nicole Scherzinger.

 

Comentarii: