HOROSCOP

HOROSCOP 22 mai 2023

Berbec Horoscop 22 mai 2023 te avertizează că eşti cam nervos, nu se prea poate discuta cu tine. Răspunzi agresiv oricăror propuneri, refuzi invitaţiile de a te alătura unor acţiuni ce te-ar solicita la maximum. Ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ţi s-ar potrivi de minune. Eşti ostil. Se vede după tonul pe care-l foloseşti, după furtunile pe care le generezi în jurul tău.

Taur
Aştepţi semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu ştie să arate concret ce simte, ci doar atât: simte. Bucură-te de emoţiile pe care le împărtăşeşte alături de tine, nu-i cere să vină mereu cu dovezi despre iubirea sa. Vrea încrederea ta necondiţionată, pentru că acelaşi lucru îţi oferă şi el. Tu, însă, azi, consideri că iubirea trebuie şi demonstrată practic.

Gemeni
E o zi ca de sărbătoare, în care ai motive de bucurie, de veselie, de optimism, conform horoscop 22 mai 2023. S-ar putea spune că toate evenimentele acestei zile au la bază o reuşită. Un succes pe care îl împărtăşeşti şi cu alte persoane. Deci merită să vă adunaţi la un loc să celebraţi victoria comună.

Rac
Ai făcut cândva un mare sacrificiu de dragul unei persoane şi îi aduci aminte, subtil, de ce ai făcut pentru ea. A venit vremea să îţi întoarcă serviciile şi să facă şi el ceva similar pentru tine. Dar te dezamăgeşte profund. Astrele zic că e o lecţie bună să nu te mai dedici altora, să nu preiei pe umerii tăi sarcini care nu te privesc. Pentru că unii doar vor profita de bunătatea ta şi atât, conform horoscop 22 mai 2023.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Îl simţi pe cel drag alături de tine cu adevărat într-un moment mai sensibil. Încurajările sale, susţinerea sa morală sau doar simpla ta prezenţă îţi este de mare ajutor. În astfel de momente se vede cât de unit e cuplul vostru. Pentru că dacă îţi este alături doar atunci când ţi-e bine, nu înseamnă că te iubeşte. Dacă rămâne lângă tine şi în momentele mai tensionate, e semn că e jumătatea ta perfectă, conform astrology.com.

Fecioară
Primeşti o veste atât de bună, încât nici nu mai ai răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Ai vrea să sari peste câteva etape, să ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment. Dar nu trebuie să te grăbeşti. Chiar şi aşteptarea, drumul parcurs pas, au şi ele rolul lor. Fac ca lucrurile să devină şi mai interesante. Totul se va materializa într-o formă promiţătoare.

Balanță
Horoscop 22 mai 2023 zice că ai nevoie de unele garanţii atunci când vine vorba de iubire. De parcă partenerul nu ţi-ar inspira, cel puţin azi, prea multă încredere. Vrei să staţi de vorbă foarte serios faţă în faţă pentru a stabili nişte detalii. Discutaţi despre intenţii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate şi încredere. Și discuţia respectivă se dovedeşte a fi extrem de utilă.

Scorpion
Emoţiile tale cresc la cote maxime pentru că trăieşti un eveniment intim care are un efect major asupra stării tale psihice. Spui că parcă un vis ţi s-a împlinit, că rugăciunile ţi-au fost ascultate. Este exact ceea ce inima ta dorea şi sufletul tău aştepta. Bucură-te de aceste momente, dar nu le împărtăşi încă nimănui. E nevoie de un pic de discreţie, ţine-le doar pentru tine, ca să fii şi tu sigur că ceea ce simţi acum e real şi are viitor.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Horoscop 22 mai 2023 spune căaAi nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult. Ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins. Această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii.

Capricorn
Parcă ai fi nimerit într-un mediu cu oameni ostili, care ţi se opun cu încăpăţânare, orice le-ai spune. Nu le răspunde cu aceeaşi monedă. Înţelege-i tu pe ei, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor, întotdeauna. E o problemă de comunicare la mijloc, parcă aţi vorbi fiecare altă limbă şi e normal să apară animozităţi. Dacă vezi că nu te înţelege nimeni, rămâi zâmbitor şi amabil, fără a te intersecta prea mult cu ei.

Vărsător
Visezi frumos, dar acestea nu rămân simple vise, ci tu chiar găseşti azi mai multe căi de a transforma visele în realitate. Ai să descoperi că uneori apar chiar mai multe direcţii la fel de bune de evoluţie. Nu te opri la o singură direcţie de mers, când tu ai atâtea alternative la dispoziţie. Pentru că un vis îl naşte pe altul, un succes îl generează pe altul, şi acelaşi sentiment îl ai şi astăzi, conform horoscop 22 mai 2023.

Pești
Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense. Abia aştepţi să se întâmple, dar totodată eşti un pic nesigur, pentru că ţi-e teamă ca nu cumva să faci vreo greşeală. Relaxează-te, bucură-te de trăirile tale de acum, pentru că ele anunţă de fapt ceva cu totul deosebit care îţi poate schimba viaţa! Poate e vorba de o întâlnire care va avea un rol marcant de acum înainte.

 

 

Comentarii: