LIFESTYLE

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au pus capăt speculațiilor! Schimbul de mesaje public care a spus tot ce se întâmplă între actriță și celebrul jucător de tenis

Foto: gossip.fanpage.it

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au pus capăt speculațiilor! Schimbul de mesaje public care a spus tot ce se întâmplă între actriță și celebrul jucător de tenis.

Pentru cine nu știe deja, Mădălina Ghenea este o focoasă olteancă. Una care a reușit în lumea modei și e pe cale să izbândească și în cinematografie, ultima apariție de răsunet fiind în ”House of Gucci”, la brațul lui Al Pacino. Dar care și-a luat porția de faimă deja datorită relațiilor cu Leo DiCaprio, Gerard Butler sau Michael Fassbender.

De asemenea, Grigor Dimitrov este un star de 24 de karate din sport. Jucător de tenis din vârful ierarhiei, a fost chiar numărul 4 ATP și a ținut mereu aproape de elită. În plus, bulgarul este considerat cel mai atrăgător bărbat din circuit. Pe lista oficială de cuceriri o are pe Maria Sharapova.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, dedicații publice

Așadar, după introducerea de rigoare, contextul este următorul. S-a spus că Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov se iubesc pe ascuns, imediat ce românca a fost văzută în loja bulgarului la Madrid și la Roma.

Apoi, actrița și sportivul s-au jucat cu imaginația fanilor și a jurnaliștilor, scăpând poze dintr-un pictorial hot pe Instagram. Pe care atât Mădălina Ghenea, cât și Grigor Dimitrov le-au șters imediat. Ceea ce a dus cu gândul la o strategie de marketing: frumoasa și cuceritorul ar promova un produs pe care urmează să-l lanseze și aceasta este campania, au zis foarte mulți oameni.

Dar Mădălina și Grigor n-ar mai vrea să lase, parcă, loc de interpretări. Așa că la cel mai recent turneu la care participă, Dimitrov a scris la finalul victoriei de la Geneva contra lui Christopher O’Connell, pe una dintre camerele TV: ”Mad + C”, cu trimitere directă spre Mădălina și fiica ei, Charlotte.

Reacția Mădălinei Ghenea a venit imediat: a postat pe Instastory imaginea cu dedicația bulgarului, cu mesajul: ”Eu, baby C și bunica C suntem foarte mândre de tine. Te iubesc atât de mult”, a scris Mădălina. Care a revenit imediat cu un nou repost: ”Încă un mesaj câștigător. Trebuie să-l postez, altfel poate să aducă ghinion”, a adăugat modelul. Evident că nici Grigor Dimitrov n-a rămas fără reacție: a urcat și el pe contul lui capturile, la care a adăugat inimioare.

Comentarii: