LIFESTYLE

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov continuă să-și tachineze fanii. Nu mai este nicio îndoială, ultima postare spune totul

sursa: Instagram

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov continuă să-și tachineze fanii. Nu mai este nicio îndoială, ultima postare spune totul. Sau mai bine zis, asta vor cei doi protagoniști. Să-i convingă pe toți că dragostea plutește în are.

Acum toată lumea este convinsă că Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Doar că până acum nu a confirmat niciunul dintre ei.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, mesaje siropoase pe Instagram

Și totuși, cei care alimentează speculațiile din presă sunt chiar Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov. Pentru că exact asta se întâmplă, în condițiile în care se joacă de-a mesajele codificate și pictorialele pe rețelele sociale. După care șterg postările, în condițiile în care presupusa lor idilă e prima pagină a tabloidelor de săptămâni bune.

Fanatik a reușit să prindă un Instastory al Mădălinei Ghenea cu o pasăre în zbor, unde actrița i-a dat tagg așa-zis-ului ei partener. Textul? „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, care să ducă imediat pe toată lumea cu gândul la o poveste romantică între ei.

Ca să-i facă jocul, parcă, Grigor Dimitrov e repostat story-ul Mădălinei, tot așa, pe furiș, cu mesajul: „Magia plutește în aer când sunt cu tine”. Jucătorul de tenis Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”, după ce a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger, fiind catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Asta după ce lumea s-a inflamat când a văzut-o pe Mădălina Ghenea în loja bulgarului la ultimele două concursuri. Și după ce amândoi au ”scăpat” pe Instagram imagini dintr-un pictorial incendiar, dar fotografiile au fost șterese la scurt timp după postare.

Și deși totul conduce către o singură concluzie, că actrița și jucătorul de tenis sunt împreună, sunt mulți care văd totul ca pe o promovare a unui produs, o campanie de marketing bine pusă la punct.

Comentarii: