FRUMUSETE

Mâini mai TINERE? Folosește ACEASTĂ NUANȚĂ de ojă!

Ne concentrăm întotdeauna asupra zonei ochilor și frunții când vine vorba de tratamentele anti-îmbătrânire. Însă o vorbă din bătrâni spune că mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei.

CITEȘTE ȘI: 1 Decembrie/ Modele de UNGHII pentru Ziua Națională a României

De aceea, cremele și serurile pe care le folosești pentru a-ți proteja tenul de riduri sunt la fel de eficiente și pentru a-ți menține mâinile tinere. Și chiar dacă este dificil de crezut, poți folosi nuanțele de ojă pentru a crea iluzia unor mâini mai tinere.

Din fericire, una dintre culorile clasice de ojă pe care le folosim foarte des este considerată cea mai bună alegere pentru a crea un efect vizual de mâini cu aspect tânăr. Bineînțeles, este vorba despre roșu, cea mai populară culoare pentru manichiură. Nuanța intensă este recunoscută pentru capacitatea de a distrage atenția de la imperfecțiunile pielii și atrage privirea asupra manichiurii perfect executate.

CITEȘTE ȘI: Modele unghii pentru iarna 2018: culori, forme și tendințele la modă

Dar nu toate nuanțele de ojă sunt potrivite. Alege nuanțe de roșu care au subtonuri oranj și evită-le pe cele cu subtonuri albăstrui, care accentuează venele și petele pigmentare.

Cel mai mare avantaj al ojei roșii este faptul că se potrivește în orice situație, cu aproape orice ținută. De asemenea, este culoarea care avantajează pe oricine, indiferent de culoarea sau subtonul pielii. Prin urmare, chiar dacă ai pielea albă sau măslinie, poți găsi o ojă roșie cu subton oranj care ți se potrivește.

Comentarii: