MODA

TEST/ Ce fel de femeie ești, în funcție de manichiura aleasă

De la articolele de îmbrăcăminte cu care ne alcătuim ținutele până la machiajul pe care îl alegem, toate aceste lucruri pot să ne ajute să facem o impresie bună. Toate alegerile pe care le facem în viața de zi cu zi spun ceva despre gusturile noastre, dar și despre noi.

Printre aceste alegeri zilnice se numără și manichiura. Dacă nu știai până acum, manichiura te poate ajuta să transmiți mesajul dorit, dar și să îți exprimi stilul. De aceea, ți-am pregătit un test în care vei afla ce fel de caracter ai în funcție de nuanța de ojă aleasă și, bineînțeles, de stil.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre manichiurile din colajul de mai sus, iar apoi să citești interpretarea de sub imagine:

CITEȘTE ȘI: De ce să NU agiți lacul de unghii înainte de a-l aplica

Imagini, floricele și alte modele

Dacă îți place manichiura cu modele aplicate sau pictate, e un semn clar că încă ai un suflet de copil. Acest stil colorat este partea veselă a copilăriei, în care basmele cu prinți și prințese sunt adevărate, iar personajele animate sunt cât se poate de reale.

Foto: Pinterest.com

Ești o fire copilăroasă, care are încă un suflet de copil și căreia îi place să se înconjoare de culori și de bucurie.

AVERTISMENTELE transmise de UNGHII cu privire la sănătatea întregului organism

Roz

Dacă nu ai ghicit deja, rozul este culoarea unui suflet romantic. Ești genul de persoană care își dorește pace în lume și bunăstare pentru toți.

Foto: Pinterest.com

Îți plac serile la lumina lumânărilor, fluturașii în stomac și creaturile de basm. Ești o persoană drăguță, amabilă și bună și ai o doză de pasiune care te face o adevărată zână – frumoasă și obrăznicuță.

Modele unghii pentru iarna 2018: culori, forme și tendințele la modă

Negru

Negrul și nuanțele închise sunt culorile preferate ale unei femei fatale. Acestea pot fi confundate cu femeile care preferă manichiura roșie, însă diferența constă într-o simț al umorului dezvoltat și existența unui caracter puternic.

Foto: Pinterest.com

Dacă ai ales această manichiură, atunci atragi persoanele de sex opus printr-o încredere de sine aproape înfricoșătoare, o charismă magnetică și o putere care radiază.

Modele de unghii la modă în 2018 / Stilul FRENCH

Bej deschis

Bejul deschis și nuanțele care se apropie cât mai mult de culoarea pielii, așa cum este și nude, sunt exact ca personajul Charlotte din „Sex and the City”.

Foto: Pinterest.com

Mai exact, ești o femeie bună, decentă, care visează la o familie stabilă, copii sănătoși și un păr perfect. Nu ești genul de femeie care petrece până în zori, nu îți place să flirtezi, însă ești ambițioasă și un exemplu pentru femeile de vârsta ta.

Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

Roșu

De la nuanțe închise de burgundy până la cele mai deschise, roșul este în mod cert rezervat femeilor pasionale.

Foto: Pinterest.com

Ești genul de femeie care nu fumează pentru că ești dependentă de nicotină, ci pentru că îți place cum arată degetele tale lungi pe o țigară. Din acest motiv, îți place ca toată atenția bărbaților să fie îndreptată asupra ta. Ești o persoană destul de superficială și preferi să te îmbraci sexy și provocator.

NU vei mai putea conduce mașina dacă suferi de aceste boli. Nou proiect al Ministerului Sănătății

Albastru și verde

Aceste două nuanțe sunt alese de femeile curajoase și aventuroase.

Foto: Pinterest.com

Ești adesea admirată pentru stilul tău retro și vintage. Pui accentul pe aparențe, însă nu ai sacrifica niciodată confortul în favoarea înfățișării, așa cum ar face-o femeile care preferă manichiura roșie.

Foto: Pinterest.com

Brocart

Unghiile acoperite în aceste modele sunt alegerea femeilor excentrice, care au nevoie constantă de schimbare pentru a se simți bine în pielea lor.

Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Ești hiperactivă și zgomotoasă atât atunci când ești fericită, cât și atunci când ești supărată.

Foto: Pinterest.com

Până acum, cu siguranță ai trecut deja prin toată paleta de culori, deoarece îți place să încerci orice este nou. De asemenea, îți place să joci diferite roluri și să fii un personaj nou în fiecare zi.

Comentarii: