MODA

Ce modele de ochelarii de soare sunt preferate de vedete în 2017

Ceea au în comun Victoria Beckham , Kim Kardashian și Gigi Hadid ? Foarte simplu: toate aceste celebrități au o mare pasiune pentru ochelarii de soare !

Ceea ce este și de înțeles, mai ales atunci când este vorba de o persoană celebră care dorește să-ți ascundă notorietatea în spatele unei perechi de ochelari negri. În mod special, atunci când e vorba de a se amesteca prin mulțime și a scăpa de paparazzi.

Vorbim însă nu doar de orice pereche de ochelari! Volume supradimensionate, lentile tip oglindă, nuanțe pastelate și cu tușe retro sunt modelele care dictează în acest moment. VIP-uri sunt  doare cele care ”au deschis calea”.

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

SURPRINZĂTOR! Ceaiul preparat la microunde este mai sănătos. Ce a descoperit un cercetător australian

Cele mai frumoase modele de sandale WEDGE, pentru vara 2017

Paleta de modele este foarte largă, de la modelele clasice – cu rame din material tip carapace de broască țestoasă,  la ”ochelarii -pisică”, puratați ca o divă adevărată de Nicky Hilton, și până la modelele cele mai îndrăznețe, futuriste, precum cele abordate de Kim Kardashian.

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Nu trebuie să ratați nici aerul nostalgic dat de detaliile și culorile retro, prezente la Kate Hudson și Kiernan Shipka, sau aerul anilor 70, cu lentile mari, rotunde și colorate, abordate de Paris Jackson și Elle Fanning.

Cele mai PREȚIOASE modele de CEASURI pentru femei din 2017

În funcție de zona corpului unde îți apar coșuri, iată de ce AFECȚIUNI suferi

Adidașii Stan Smith. CUM și CU CE să-i porți

Pe scurt, sezonul de vânătoare al ochelarilor de soare perfecți abia a început. Sunteți pregătite pentru a descoperi modelul preferat puratat de una dintre celebritățile de mai jos?

Comentarii: