MODA

Greşelile de stil care te fac să pari NEÎNGRIJITĂ

Imaginea este extrem de importantă şi, oricât de incorect ni s-ar părea, adevărul este că un look rafinat, perfect pus la punct ne va câştiga joburi, dragoste şi va fi acel factor inefabil care ne poate decide norocul.

O apariţie „la patru ace” nu e însă atât de dificil de obţinut pe cât ai crede! Nu ai nevoie de haine scumpe, care să coste cât tot salariul tău, ci de un strop de grijă şi de atenţie la detalii. Îngrijite aşa cum trebuie şi purtate cu respect pentru regulile modei, chiar şi cele mai banale articole vestimentare te vor face să arăţi ca scoasă din cutie.

Ca să obţii acest deziderat, evită să comiţi greşelile de stil de mai jos, cu potenţial în a ruina chiar şi cele mai îngrijite lookuri. Uită de alegerile vedetei tale preferate sau de ce spun tendinţele: aceste abateri de fashion te vor face să arăţi neîngrijită!

Exercițiul-minune! Durează doar 3 MINUTE pe zi, dar îți lucreză TOȚI mușchii corpului

Nucile, efect incredibil pentru sănătate: Transformare după doar patru ore

Nu purta doar haine sport

Da, e atât de reconfortant să te plimbi în cele mai comode haine cu putinţă, iar vestimentaţia ta de sală să devină o a doua natură.

Foto: Pinterest.com

Cu toate acestea, trebuie să ştii că, în ciuda tendinţelor şi a câtorva vedete, un look all sport nu va contribui cu nimic la misiunea ta de a atinge apogeul stilului. E în regulă să integrezi câte un element sport în ţinuta ta, dar asortează-l mereu cu itemuri posh!

Horoscopul ALTFEL: Află cele mai RELE lucruri despre zodia ta

DOMINĂ-L!! Metode simple prin care să preiei CONTROLUL în dormitor

ULUITOR! De ce medicii ne recomandă să dormim dezbrăcați

Nu pica în capcana oversized

Dar fashionistele arată atât de cool în haine cu câteva numere mai mari! Da, acest look poate funcţiona la Săptămâna Modei sau pe covorul roşu, pentru că sunt medii în care ceea ce contează este să fii în centrul atenţiei, oricare ar fi metoda prin care te asiguri că privirile celorlalţi sunt lipite de tine.

Foto: Pinterest.com

În viaţa de zi cu zi însă, rareori o ţinută cu pantaloni prea lungi şi largi este apreciată: ea te va face să arăţi ca şi cum nu ţi-ai cunoaşte adevărata mărime la haine!

TERAPIA cu APĂ, unul dintre secretele medicinei tradiționale japoneze. Cum funcționează

Ce PREȚ are oja folosită de 28 de ani de Regina Elisabeta

WOWWW!!! Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone! / GALERIE FOTO

Eşti mereu încărcată cu genţi şi plase

Chiar dacă înţelegem raţiunile din spate (tocmai ai plecat la shopping, te întorci de la cumpărături sau, pur şi simplu, ai nevoie de foarte multe lucruri atunci când ieşi în societate), realitatea este dură, dar mereu aceeaşi: când cari plase, genţi oversized şi pungi de cumpărături, nu ai cum să arăţi ca scoasă din cutie. A se lua în calcul oboseala, grimasa de disconfort de pe faţă şi dinţii încleştaţi!

Foto: Pinterest.com

Hainele tale nu sunt călcate

Relaţia nefericită pe care o ai cu fierul de călcat se va reflecta perfect în gradul de neîngrijire. Hainele ponosite nu vor face cinste nimănui, chiar dacă răspund ultimului răcnet al modei sau sunt de cea mai înaltă calitate. Înainte de a-ţi împânzi colecţia vestimentară cu itemuri unul şi unul, investeşte într-un fier de călcat de calitate.

Foto: Pinterest.com

Consecinţele GRAVE ale lipsei fierului din organism: Ce boli rişti

Ai APLICAȚIA LANTERNĂ pe telefon? Vezi de ce trebuie să o dezinstalezi IMEDIAT

Care este starea ta de sănătate în funcție de CULOAREA urinei. Când trebuie să te îngrijorezi?

Hainele tale sunt pătate

Petele nu denotă o ținută prea îngrijită, dimpotrivă…spun multe despre persoana ”posesorului”. Mai este nevoie să îţi atragem atenţia că hainele murdare îţi vor „păta” lookul? Nu contează dacă plouă afară sau dacă maşina ta de spălat nu mai funcţionează. Este inadmisibil să ieşi din casă sfidând această regulă de stil!

Foto: Pinterest.com

Comentarii: