NUTRITIE

Ce mănâncă la micul dejun 9 dintre cele mai de succes femei ale lumii

Foto: Pinterest.com

Toţi nutriţioniştii susţin acelaşi lucru: micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Acesta îţi pune în mişcare metabolismul şi îţi dă energie pentru întreaga zi, spun experţii. Pentru a vă inspira, vă prezentăm o listă cu ceea ce mănâncă nouă dintre femeile de succes ale lumii. Potrivit adevarul.ro, revista „Cosmopolitan“ enumeră nouă dintre cele mai de succes femei din lume care nu concep să sară peste masa de dimineaţă, dezvăluind totodată ce preferă acestea să mănânce pentru a se menţine în formă.

Michelle Obama: scrambled eggs cu sos de curcan şi grefă

Oprah Winfrey, realizatoare de televiziune: un bol cu fructe

„Nimeni nu m-ar confunda cu un expert în motoare, însă ştiu un lucru sigur despre acestea: Nu funcţionează fără combustibil!“, spune celebra prezentatoare. „Corpurile noastre funcţionează în acelaşi mod, de aceea sunt pasionată de micul dejun – mai ales atunci când acesta conţine fructul pasiunii, coacăze, zmeură, căpşuni, felii de banană şi poate şi o frunză, două de mentă“, mai spune Oprah.

Hillary Clinton, candidata democrată la alegerile prezidenţiale din SUA: omletă

Acesteia nu îi place orice timp de omletă ci, în special, o porţie de scrambled eggs bine făcute.

CITEȘTE ȘI: Micul dejun te poate ajuta să slăbești. Ce eroare trebuie să eviți

Khloe Kardashian, vedetă TV: terci de ovăz şi un shake proteic

Khloe, înainte de a rămânea însărcintă, era obsedată de sport şi îşi începea ziua la ora 5 dimineaţa cu un pahar de apă şi o cafea neagră. După aceea mergea la sală, iar la întoarcere prefera să mănânce un terci de ovăz şi să bea un shake proteic.

Jenna Dewan Tatum, actriţă: un smoothie verde

Deoarece Jenna este dansatoare şi actriţă are nevoie de multă energie. De aceea în majoritatea dimineţilor aceasta optează pentru un smoothie verde. Ce ingrediente preferă? Spanac, nap, lămâie, măr, banană şi seminţe de susan negru amestecate cu apă.

CITEȘTE ȘI: Care sunt CELE MAI SĂNĂTOASE cereale pentru micul dejun?

Cameron Diaz, actriţă: pui, seminţe şi legume la grătar

Când vine vorba de micul dejun, Cameron este extrem de serioasă. Aceasta nu are doar un mic dejun, ci două mese de dimineaţă. Înainte de sală, obişnuieşte să mănânce destul de puţin, o porţie de scrambled eggs sau un măr cu unt de migdale. Când se întoarce acasă obişnuieşte să ia adevăratul mic dejun care constă în pui, cu seminţe şi legume.

Jesinta Champbell, fotomodel: ouă ochiuri pe pâine prăjită

Varianta Jestinei de ouă ochiuri pe pâine prăjită este puţin diferită. „Îmi plac ouăle prăjite ochiuri pe o felie de pâine cu dovleac şi alune de pădure de la Henley`s, cu o jumătate de avocado pe o frunză de spanac sau sparanghel aburit“, a dezvăluit modelul.

CITEȘTE ȘI: Micul dejun care te ajută să arzi calorii ÎNTREAGA ZI

Chrissy Teigen, model: ouă, slănină de curcan şi avocado

Nu avem cum să negăm, Chrissy este o fată pe placul nostru. Aceasta îşi începe fiecare dimineaţă cu două ouă, slănină de curcan şi avocado. 9. Chelsea Handler, comediantă: terci de ovăz

Chelsea Handler, comediantă: terci de ovăz

Handler îşi îmbunătăţeşte terciul de ovăz şi îl face mult mai sănătos decât este în mod normal, adăugând pudră de proteine şi seminţe de in.

 

 

Comentarii: