LIFESTYLE

Mario Mutu, un adolescent rebel! Ce spune despre celebrul său tată!

În 2003, căsătoria dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu ajungea la final, după doar doi ani. , un băiat, care a rămas să locuiască la mama lui.

La scurt timp după divorț, Alexandra s-a mutat în Italia, acolo unde a locuit până de curând alături de Mario. Acum, de când a reluat colaborările cu televiziunile din România, Alexandra, care a cochetat o vreme și cu California, locuind o vreme în L.A. împreună cu fiul cel mare al lui Mutu, a revenit la București.

Prilej pentru fiu să fie mai aproape de tată. De tatăl despre care spune că nu este chiar atât de aproape de el așa cum a fost mama lui.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a spus Mario Mutu, la Showbiz Report.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Există și dezavantaje!”

Mario Mutu a deschis și un alt subiect la Antena Stars: acela al faptului că este fiul unor vedete. „E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult.

Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a mai spus Mario Mutu.

Mario Mutu este fiul cel mai al antrenorului lui FCU Craiova, Adrian Mutu. Care are mai are încă trei copii cu celelalte neveste. Adriana și Maya sunt fiicele lui cu Consuelo, iar Tiago este băiatul cel mic din căsătoria cu Sandra, actuala soție.

 

 

 

Comentarii: