HOROSCOP

HOROSCOP 22 septembrie 2021

Berbec Veți avea nevoie de mai multă afecțiune decât de obicei și veți vrea ca cei dragi să își dovedească sentimentele. Astfel, sunteți ușor suspicios și aveți nevoie de dovezi de iubire, iar partenerul de viață nu este scutit de la astfel de cereri. Aveți grijă să nu exagerați cu cerințele voastre, pentru a nu crea o impresie greșită.

Taur
Se anunță o perioadă deosebit de prosperă pentru colaborări noi și parteneriate ce țin de domeniul afacerilor. Aveți abilități foarte dezvoltate atunci când vine vorba de îmbunătățirea situației financiare, iar prin inițierea de proiecte ample vă veți bucura și de câștiguri semnificative. Prosperitatea financiară vă conferă siguranță și echilibru, vă ajută să vă relaxați.

Gemeni
O situație sau o circumstanță dificilă să se încheie cu succes. Nu încercați să forțați lucrurile, lăsați-le să vină de la sine, iar rezultatul vă va surprinde în mod plăcut. Veți reuși să realizați ceea ce vă propuneți, chiar dacă eforturile vor fi destul de semnificative. Satisfacția va fi copleșitoare, mai ales că vă descurcați pe cont propriu.

Rac
În următoarele zile, accentul se pune pe aspectul financiar, un câștig neașteptat vine să vă scoată din impas, nu aveți motive de îngrijorare, aceasta este doar o situație temporară. Se recomandă să evitați conflictele, dar și să vă revizuiți atitudinea. Este nevoie de toleranță și altruism, dar și de receptivitate la sfaturi din partea celor mai experimentați.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Fie că organizați o petrecere în aer liber, fie vă invitați prietenii în oraș, indiferent de alegere, azi este vorba despre relaxare și momente vesele alături de persoane dragi. Nu faceți demersuri prea des în acest sens, dar iată că a sosit momentul în care să vă dedicați relațiilor de familie.

Fecioară
Nu încercați să forțați lucrurile în direcția pe care v-o doriți, altfel partenerul de viaţă își va îndrepta atenția în altă parte. Gândirea pozitivă și spiritul de echipă sunt cele care vă vor scoate din impasul sentimental. Vă preocupă foarte mult relația de iubire, vă dedicați activităților de cuplu și nu lăsați micile divergențe să evolueze în conflicte mai ample.

Balanță
Exersați foarte mult cu aptitudinile voastre și vă place să vă depășiți limitele. Balanțele sunt destul de creative și se pot reinventa ca profesioniști oricând. Însă, nu se recomandă însă faceți schimbări radicale în planul carierei, căci ar putea fi totuși prea devreme. Învățați și aplicați treptat noile deprinderi, mai ales că este posibil să primiți sfaturi și recomandări.

Scorpion
Dacă sperați să vă bucurați de niște timp liber destinat somnului și relaxării, va trebui să mai așteptați puțin. Este foarte posibil să primiți vizite neașteptate, să vă revedeți cu cineva drag și să petreceți un timp distractiv alături de oameni dragi. Deși aveți nevoie de odihnă, este bine să vă relaxați, să socializați și să ieșiți puțin din rutina zilnică.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Aveți mereu idei noi și îndrăznețe, dar acestea ar putea să nu se plieze pe preferințele tuturor celor din jur. Sunteți foarte încrezători și determinați să vă puneți ideile în practică. Probabil veți colabora cu câteva persoane de încredere care să vă înțeleagă și pe care să vă puteți baza. Este foarte important să fiți atenți la alegerile pe care le faceți.

Capricorn
Câștigurile financiare se vor intensifica și vă vor fi foarte utile pentru planurile pe care le aveți. Este posibil ca situația financiară prosperă să vă permită să vă faceți planuri noi ceva mai ample, la care nu ați fi aspirat în mod obișnuit. Capricornii se lasă influențați de cei dragi, dar și motivați, mai ales că nu le place să acționeze pe cont propriu.

Vărsător
Vreți să scăpați de rutina cotidiană, astfel că micile escapade sunt bine-venite. Este important să uitați de grijile pe care le lăsați în urmă, dar nu și de responsabilitățile pe care le-ați lăsat la locul de muncă. În caz contrar, situația voastră financiară ar putea avea de suferit. Încercați să găsiți echilibrul dintre activitățile din timpul liber și cele obligatorii de la serviciu.

Pești
O persoană mai tânără din anturajul vostru vă solicită azi un împrumut, ceea ce vă dă oarecum planurile peste cap. Este o zi bună de a începe demersurile pentru schimbarea locuinței, lucru pe care l-ați planificat de ceva timp…Peștii sunt firi romantice și visătoare, de obicei, dar iată că se anunță o perioadă în care vor acționa cât se poate de rațional.

 

 

 

 

 

Comentarii: