REVIEW

Mărturii dureroase despre fetiţa de la ‘Românii au talent’ care a murit. Mama ei a dezvăluit ultimele dorinţe ale tinerei antrenate de Nadia Comăneci

stirileprotv.ro

Emma Neagu, o fetita in varsta de 15 ani, care a participat la emisiunea „Romanii au talent”, s-a stins din viata.

Emma iubea dansul la nebunie si chiar daca ramasese fara un picioar a continuat sa danseze. Ea a impresionat pe toata lumea la Romanii au talent, unde a avut un moment de exceptie. Emma a fost trimisa direct in semifinale.

Desi stia ca sufera de o boala incurabila, cancer osos, Emma a continuat sa lupte. Ultimele sale dorinte au sfasiat inima familiei sale. Ea le-a spus parintilor sai ca isi doreste ca la inmormantare oamenii sa poarte negru si auriu, scrie ele.ro.

CITEȘTE ȘI: Moartea clinică, o trecere între două lumi. Profesorul Dulcan, renumit neurolog, face dezvăluiri tulburătoare

“Întotdeauna câștigi, nu pierzi niciodată”

Emma Maria Neagu era cunoscută ca fiind o fire extrem de pozitivă, așa că mesajul celor care au iubit-o este în aceeași notă.

“Întotdeauna câștigi, nu pierzi niciodată. Nu vorbesc aici doar despre gimnastică, ci și de soarta nedreaptă care poate ți-a fost scisă. Râde, aventurează-te și asigură-te că boala știe cine este adevăratul conducător i că nu-ți are spiritul. Pe data de 7 aprilie, la orele 11:15 după-amiază, inima ta s-a oprit, dar sufletul tău a continuat și a zburat către ceruri. Zboară înalt, dulce Emma. Iubirea către tine va pleca mereu!”

Fata care putea să meargă în mâini

“Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, se arată într-un text al familiei privind detalii legate de înmormântare.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluire-surpriză a unui preot: Ce regretă cel mai des românii pe patul de moarte

Antrenată de Nadia Comăneci

Emma a fost antrenată de Nadia Comăneci și a performat cu piciorul amputat datorită pasiunii imense pe care o avea pentru gimnasică.

„Am plâns împreună de nenumărate ori. Când i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze, pentru că i-au spus că dacă îşi va salva piciorul va fi doar pentru partea estetică, va avea un metal în picior şi va termina cu gimnastica şi cu dansul, dar dacă îşi va amputa piciorul, cu multă muncă şi determinare, va putea să facă ce făcea şi înainte.Am avut multe divergenţe. «Tu ai înnebunit? Să-i laşi să-ţi taie piciorul când poate fi salvat?»“, a povestit mama fetei în ediţia din 8 februarie 2019 a emisiunii „Românii au talent“.

Comentarii: