LIFESTYLE

Meniul cafenelei sau restaurantului preferat, afișate în Google

Foto: Pinterest.com

Google My Business a anunțat o nouă actualizare care va face fericiți mulți proprietari de restaurant și cafenele. Noutatea este că aceștia vor putea să-și afișeze lista de meniu pe Google iar acestea vor apărea în rezultatele căutării pe mobile.

Proprietarii de restaurante care sunt prezenți în Google My Business (subcategoria Compania mea pe Google ) pot accesa acum un editor nou pentru a crea și edita meniurile care vor apărea în rezultatele căutării mobile Google.

CITEȘTE ȘI: 

Lucrurile care îţi influențează în mod INCONȘTIENT comanda la restaurant

Cele mai frecvente METODE prin care poţi fi înşelat chiar într-un mare restaurant

De asemenea, proprietarii restaurantelor sau cafenelelor vor putea adăuga și edita titluri, descrieri și prețuri ale produselor din meniu. Meniurile pot fi, de asemenea, sortate în secțiuni pentru aperitive, pentru prăjituri și pentru deserturi, de exemplu.

Foto: Pinterest.com

Editorul este disponibil în fila Info tab din meniul Google My Business, scrie blumenthals.com

Înainte de această actualizare, Google a oferit posibilitatea de a crea și edita meniuri structurate prin intermediul API-ului (n. red. permite să creezi și să editezi programatic locații ) Google My Business. De reținut că restaurantele care sunt conectate la un furnizor terț nu vor avea acces la editor.

Știi ce să NU COMANZI la restaurant? Lista produselor pe care însăși CHELNERII nu le-ar comanda

Această caracteristică este disponibilă deocamdată doar în Mare Britanie urmând să fie accesibilă în curând în restul țărilor din Europa.

Anul trecut, Google a inclus în rezultatele căutărilor tab-uri care specificau ce categorii de mâncare se servesc la restaurantele listate cu Google My Business.

Comentarii: