LIFESTYLE

Mirabela Dauer, dezvăluiri cutremurătoare: ”Mi-a spus că am un cancer agresiv care s-a extins la vezică!”

În urmă cu doi ani, toată lumea a fost șocată să afle că volubila, energica Mirabela Dauer a ajuns pe masa de operație. În regim de urgență, i s-a extirpat un rinichi, în urma unui control de rutină, care nu anunța absolut nimic.

„Eram bine, nu mă durea nimic, însă am simțit că trebuie să-mi fac analizele. Doctorul meu mi-a spus că dacă tot am hotărât asta, să-mi facă și un CT, pentru ca nu-mi mai făcusem de un an și jumătate. Atunci s-a văzut ce era de văzut. Dumnezeu a vrut să mai trăiesc. Nu știu ce se întampla cu mine dacă plecam în America”, mărturisea atunci Mirabela Dauer.

Ce s-a văzut însă de a fost nevoie de o intervenție de asemenea anvergură, cântăreața iubită de milioane de români dezvăluie abia acum.

CITEȘTE ȘI: Primele simptome care apar în TOATE tipurile de cancer

Tratament revoluționar, fără citostatice

Niciodată până acum, Mirabela nu a recunoscut cât a fost de teribilă cumpăna prin care a trecut. O spune însă acum: „După operaţie, doctorul a venit la mine şi mi-a spus direct, aşa cum îmi place mie. Mi-a spus că am un cancer foarte agresiv, ca mi-a scos rinichiul, 52 de ganglioni, dar că s-a extins şi la vezică”, povestește Mirabela Dauer, la o emisiune tv.

Odată efectuată cu succes intervenția chirurgicală, s-a trecut la tratament. Doar că medicul i-a recomandat altceva, nu chimioterpia. „Telenovela mea continuă de atunci în fiecare lună. De doi ani îmi bagă direct în vezică vaccinul BCG (un vaccin împotriva tuberculozei). Mă simt relativ rău două zile după aceea, fac un pic de febră, ceea ce lumea spune că e bine.

În plus la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la această citoscopie. Mai am un singur vaccin de facut. Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au făcut rost mereu de aceste fiole și cărora le mulțumesc mereu, sunt bine acum. Mulțumesc lui Dumnezeu!”, mărturisește marea artistă.

 

 

 

 

Comentarii: