LIFESTYLE

Nici acum n-a rezolvat despărțirea în acte! S-a răzgândit Rona Hartner?

Îndrăgita artistă anunța în urmă cu ceva timp că ea și soțul ei au ajuns la finalul mariajului, la nici doi ani după o nuntă ca-n basme, pe Coasta de Azur, și după ce Rona Hartner trecuse prin grave probleme de sănătate, luptându-se cu un cancer la colon.

Nu mai există altă cale, anunțat tot atunci Rona, care spunea că totul este aranjat, inclusiv partajul, și că doar chestii birocratice îi împiedică să fie divorțați deja.

Însă timpul a trecut și acțiunea nu a înaintat, Rona Hartner este în acte încă soția lui Herve. Ba mai mult, lucrurile par să se rezolve între ei, dar actrița susține că divorțul se va pronunța până la urmă.

“Va fi un divorț foarte frumos. Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură.

Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: PAUZA în relații. Mit sau adevăr?

Adevăratul motiv al separării

La început, Rona a anunțat că nu va vorbi despre motivele care au dus la ruptura în cuplu. Apoi a început să mai dea câte un detaliu, cum ar fi faptul că ajunseseră să se certe din nimicuri, săptămâni înșir. Iar într-un an ar fi avut nici mai mult nici mai puțin de 55 de dispute.

Acum Rona mai vine cu o completare. “Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla.

La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila, vom vedea”, a explicat actrița.

 

 

 

Comentarii: