HOROSCOP

HOROSCOP 2 august 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Azi încerci să găsești o soluție pentru o situație care te macină. Poate fi ceva legat de o activitate în care te-ai implicat recent și nu ești stăpân pe situație. Un coleg te poate ajuta să ieși din impas cu ușurință, trebuie doar să ceri o mână de ajutor. Este posibil să te contacteze cineva apropiat care să te roage să îl ajuți într-o problemă.

Taur
Este posibil să te viziteze sau să te sune niște rude sau prieteni buni și să stabiliți împreună o ieșire mai mare: poate la un grătar, poate la ștrand, la picnic sau poate chiar o drumeție. Te energizează și te bucuri de invitație, chiar dacă știi că va trebui să suporți tu o mare parte din cheltuielile acestei ieșiri.

Gemeni
Un prieten de departe, cu care vorbești rar, îți scrie sau te sună, ceea ce te bucură mult. Fii deschis la tot ce îți spune; este posibil să aibă pentru tine o propunere foarte interesantă despre o posibilă colaborare. Poate este o propunere de job, poate îți dă idei despre un automobil pe care ți-l dorești de mult timp sau o casă.

Rac
Îți place o persoană de sex opus, iar o discuție amicală, poate chiar întâmplătoare, îți schimbă ziua și te face să vezi totul mult mai frumos. Faptul că ai parte de adrenalină în prima parte a zilei te energizează și vei avea mult spor în activitatea pe care o desfășori. Îți faci timp de tine, de îngrijirea personală.

CITEȘTE ȘI: Care sunt femeile DOMINANTE din zodiac. Cât de mult le place să conducă

Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Leu
Primești o sumă de bani și nu știi unde să o aloci. Ai mai multe necesități, dar când le treci prin filtrul analizei observi că niciuna nu este urgentă sau absolut necesară, așa că dilema devine din ce în ce mai mare. Poate ai nevoie de câteva zile de gândire, așa că te sfătuiesc să nu faci nici o cheltuială și să pui banii deoparte.

Fecioară
Ai nevoie de ceva nou pentru confortul personal: poate o pereche de ochelari, poate este nevoie să ajungi la un dentist sau poate ai nevoie de un aparat auditiv. Nu amâna foarte mult vizita la un specialist, indiferent care este problema ce te deranjează, ca să eviți situațiile neplăcute.

Balanță
O zi care ți se pare lungă pentru că la serviciu oamenii au multe pretenții și vor să le rezolvi cu promptitudine. Primești un telefon sau un mesaj care te bucură; poate fi o invitație, o propunere de activitate sau o idee de petrecere a weekendului. Socializează în această perioadă pentru că îți face bine.

Scorpion
Viața de cuplu ia o întorsătură ciudată: te simți învinovățit azi pentru niște lucruri pe care nu le-ai făcut. Este vorba doar de unghiul din care privești o situație anume: poate fi adevărat și punctul tău de vedere, dar poate fi adevărat și punctul de vedere al partenerului. După amiază este bine să încerci să mergi undeva unde scapi de stresul cotidian.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Azi nu este un climat favorabil comunicării, aşa că ar fi ideal să eviţi situaţiile tensionate, care ar duce la conflicte spontane. Viața de familie se va desfășura ca un vis dacă vei îndeplini o cerință esențială: să respecți libertatea celor dragi așa cum doreşti ca aceştia să o respecte pe a ta.

Capricorn
Ritmul de lucru la serviciu va deveni unul frenetic şi vei avea parte de momente tensionate. Este bine să te axezi pe cultivarea unor relaţii profesionale avantajoase, care să ducă la extinderea afacerii tale. Ești foarte disciplinat la locul de muncă și reușești să îți aduci la zi toate atribuțiile, aproape uimindu-i pe colegi cu rapiditatea și promptitudinea ta.

Vărsător
Investițiile pe termen lung vor fi extrem de profitabile în această perioadă. Vei reuşi să găseşti un echilibru fizic şi mental de invidiat. Vei petrece mai mult timp cu prietenii dragi, într-o atmosferă caldă şi relaxantă. Azi treci printr-o situație mai dificilă, dar dai dovadă de foarte mult curaj. Nu îți este teamă nici de autorități, nici de opinia publică.

Pești
Ești foarte comunicativ și volubil pentru că starea ta de spirit este una minunată. Ai reușit să finalizezi un proiect, sau ai trecut cu bine un test, un examen, și simți nevoia de a împărtăși bucuria ta cu toți. Este loc și de petrecere spre seară, fie că mergi undeva unde ești invitat, fie că preferi să chemi câțiva prieteni la tine sau în oraș.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: