LIFESTYLE

Prodanca, perioadă de grație de la Reghe ca să bage divorț! Nu mai e cale de întors

Chiar dacă Anamaria Prodan încearcă din răsputeri, cu orice arme, ca să-l facă pe Laurențiu Reghecampf să renunțe la divorț, se pare că nu mai e loc de împăcare. Antrenorul Universității Craiova nu are de gând să mai dea înapoi și vrea să devină cât mai repede un bărbat liber, scriu tabloidele, dar și ziarele de sport.

„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic.”, ar fi mărturisit un apropiat al lui Reghe pentru playsport.ro.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

E dispus să renunțe la avere!

Se pare că Reghe chiar nu glumește în ceea ce privește divorțul de cea de-a doua soție, după 13 ani de căsnicie. Deja ar avea o altă viață, de ceva timp, și în ciuda faptului că Prodanca încearcă ba să păstreze aparențele, ba să apeleze la un așa-zis șantaj emoțional prin declarațiile oferite presei, Reghecampf e mai hotărât ca oricând.

De aceea i-ar fi propus soției sale să fie ea cea care depune actele de divorț, dându-i termen până în septembrie. Altfel, Laurențiu Reghecampf ar fi dispus să facă el demersuri în instanță.

”Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai ca să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă.”, au declarat surse apropiate familiei Prodan Reghecampf pentru playsport.ro.

 

 

 

 

Comentarii: