LIFESTYLE

O vedetă radio-tv și un artist,18 ani de căsnicie! Liana Stanciu, soția lui Miță de la Bere Gratis, ne dezvăluie cum rezistă și de ce nu există un secret al longevității

Când oamenii se căsătoresc din dragoste nu cred că există vreunul care să nu creadă că va fi pentru toată viața. Pentru totdeauna, la bine și la greu. Doar că în zilele noastre, fraza aceasta pare să-și pierdut din greutate și din ce în ce mai puține cupluri pătrund tot mai greu sensul jurămintelor sacre ale căsniciei. Fie la bine, când bunăstarea materială îi lovește și le ia mințile, fie la greu, când în loc să fomeze o echipă, lasă să intervină între ei distanța, oamenii se despart. Iar când ei sunt niște persoane publice, niște vedete, cu atât mai mare există probabilitatea, de aceea când auzi o poveste ca a lor, te oprești și zici ”Wow!”.

Liana Stanciu este vocea inconfundabilă a undelor radio, dar și cunoscut om de televiziune, iar Miță este liderul trupei Bere Gratis. Și e greu să nu îi apreciezi pentru discreția și decența lor.

„De Crăciun împlinim 18 ani de când suntem împreună. În 2005 ne-am căsătorit şi pot să spun că nu există un secret al relației. Încercăm să nu ne enervăm amândoi în acelaşi timp şi să comunicăm cât mai mult. Într-adevăr, sunt zile când vorbim mai mult la telefon. Cred că cel mai important este să avem grijă să nu uităm cât de importanţi suntem unul pentru celălalt şi cât de norocoşi suntem că ne avem!”, spune Liana Stanciu pentru Libertatea.

Citește și: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Au trecut prin momente grele cu fiica lor

Liana Stanciu mărturisește că nimeni nu dădea vreo șansă poveștii ei de dragoste cu Miță: „Ne-am cunoscut pe scenă, la un eveniment. Eu prezentam şi el cânta. Am făcut primul pas împreună, pe când ne aflam în vizită la nişte prieteni comuni. Nimeni nu ne-a dat vreo şansă. Şi acum, după 18 ani, îi mai surprindem pe unii. Sunt fericită că în relaţie nu am întâmpinat momente deosebit de grele”, povestește soția cântărețului.

Și totuși, Liana și Miță au avut de depășit ea mai grea cumpănă care poate exista în viața unui părintre. Fiica lor, Teodora, este aproape o domnișoară acum, însă  în 2007, la doar un an şi zece luni, a trecut prin clipe teribile. Fata s-a luptat pentru viața ei cu o boală crâncenă, iar povestea a înduioșat o țară întreagă care s-a mobilizat atunci pentru ea. După ce a învins cumplita maladie, Liana și Miță au pus bazele unei fundaţii menite să ajute şi alţi copii în suferinţă.

 

 

 

Comentarii: