LIFESTYLE

Oana Radu a primit inelul de logodnă! Cântăreaţa şi-a refăcut viaţa la doar câteva luni de la moartea iubitului ei Alin

Anunţul a fost făcut de artistă pe rețelele sociale: Oana Radu s-a logodit cu antrenorul ei de fitness. În ciuda reacţiilor negative ale internauţilor atunci când a făcut publică relaţia cu Cătălin, cei doi amorezi şi-au văzut de ale lor. Iar la aproape 6 luni de când şi-a înmormântat fostul prieten, solista şi-a afişat mândră inelul primit de la bărbatul care o face acum fericită.

Este în culmea fericirii şi nu se fereşte să o arate, chiar dacă mulţi internauţi îi reproşează că a trecut mult prea uşor peste moartea lui Alin. În urmă cu aproape jumătate de an, chiar Oana Radu făcea apeluri disperate la toți fanii și cunoscuții ei să doneze sânge pentru Alin, care fusese incendiat pe scara blocului de un vecin din Craiova. Tânărul n-a mai putut fi salvat, şi după câteva săptămâni de agonie a murit.

Citeşte şi: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

Alin a lăsat-o cu datorii

La sfârşitul lunii noiembrie, au apărut şi primele zvonuri că Oana Radu s-a apropiat suspect de mult de antrenorul ei, care a ajutat-o şi în trecut să slăbească.

De sărbători, au recunoscut relaţia, iar zilele trecute, Oana Radu a dat cărţile pe faţă şi le-a răspuns celor care au criticat-o că nu a ţinut doliu după Alin. Relaţia ei cu iubitul decedat era aproape încheiată, iar tânărul nu-i fusese chiar aşa de fidel. În plus, ar fi lăsat-o şi cu nişte datorii imense, plus că din cauza şocului cauzat de drama bărbatului, Oana a rămas fără voce şi a fost nevoită să dea înapoi banii luaţi în avans pentru unele spectacole.

Cătălin, actualul partener, a ajutat-o şi să slăbească, şi să plătească datoriile şi a ajutat-o şi să iubească din nou. De astăzi sunt logodiţi, iar cântăreaţa a împărtăşit fericirea ei cu fanii pe Instagram.

Da, pentru toată viața cu tine, Cătălin Dobrescu! Te iubesc. Iubire, tu ești o minune în viața mea”, a scris ea în dreptul pozei cu inelul pe deget.

Comentarii: