LIFESTYLE

Oana Roman, în război cu internauții! De ce le transmite vedeta că… ”au probleme la mansardă”!

Cârcotașii din mediul online și Oana Roman au intrat în conflict deschis. Și asta pentru că, după fiica fostului premier a publicat o poză de care e foarte mândră, urmăritorii ei de pe rețele au sărit să o acuze nu doar că folosește filtre și tot felul de programe, ci și că folosește în exces photoshopul.

În ultimele luni, Oana Roman s-a tot mândrit cu o schimbare spectaculoasă de look, a dat detalii despre regimul care a ajutat-o să slăbească și despre terapiile folosite ca să dea jos mai bine de 20 de kilograme într-un an.

Vedeta nu se sfiește să pozeze tot mai provocator, în rochii din ce în ce mai scurte și mai multe. Ultima dintre el a stârnit un val de critici: Oana e îmbrăcată într-o rochie de tip furou neagră, iar un detaliu este îndelung comentat.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Reflexie ciudată a picioarelor

Alături de poza urcată pe rețelele de socializare, proaspăt divorțata Oana a scris: ”Am visat mult să pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mândră de mine. Într-un an și câteva luni am făcut proceduri, țin dietă(…) Țin post intermitent, care presupune să nu mănânc nimic timp de 16 ore și ceaiul mă ajută foarte mult.”

Însă fanii au remarcat imediat un detaliu. Și i-au atras atenția asupra felului în care i se văd picioarele în reflexia șemineului.

”Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele.Adică mi-am pus alte picioare. Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu. Mania asta a conspirației a devenit absurdă”, s-a apărat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

 

 

 

 

Comentarii: