LIFESTYLE

Oana Roman, la mare în Bulgaria: zice că e prea săracă să meargă la noi pe litoral!

Cum pandemia i-a pus lacăt pe afaceri, iar soțul ei a renunțat o vreme să mai facă pe taximetristul, pentru fiica fostului premier Petre Roman au venit vremuri grele, ca pentru aproape tot românul.

Ba chiar fără să se simte în vreun fel jenată, Oana a recunoscut că viața nu e deloc roz și este nevoită să trăiască din pensia Mioarei Roman, mama ei, care locuiește cu ea în noua casă. În ultima lună, Oana a ajuns și să-și vândă anumite lucruri de valoare pe Internet ca să mai strângă ceva bănuți având în vedere că a venit vremea vacanțelor.

CITEȘTE ȘI: Unde se fabrică în România pantofii celui mai valoros brand de top din lume / FOTO

Vacanță fără fiica ei

Însă oricât a încercat să strângă, tot nu i-a ajuns de un concediu cu familia la… Mamaia. Așa că Oana Roman a ales să îşi petreacă o primă scurtă vacanţă în Bulgaria, fără fiica ei, doar cu soțul cu care s-a împăcat în pandemie, după ce fuseseră la un pas de divorț.

„Nu vreau să merg la mare în România. Nu din snobism, ci pentru că sunt prea săracă să merg la mare în România! În plus, este şi călcarea în picioare. Deocamdată nu am cum să susţin litoralul românesc. Anul ăsta am spus „pas”.

Acum am fost doar eu cu Marius şi cu cea care îmi face sprâncenele, dar frustrarea Isabelei nu ţi-o pot descrie. Când am plecat şi am lăsat-o acasă, era foarte supărată. I-am explicat că sunt doar oameni mari şi că este o altfel de ieşire”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

 

 

 

 

 

Comentarii: