MODA

Ochelarii de vedere, preferații vedetelor! VEZI ce modele

De la accesoriu indispensabil, un ”must” pentru multe dintre noi, o piesa super cool, aceasta a fost, pe scurt, traiectoria ochelarilor de vedere.

Mai țineți minte zilele în care aceștia erau atribuiți doar unui „ tocilar “ ? Ei, bine,  astăzi ochelari de vedere au devenit un must-have al ținutei noastre de zi cu zi.

Acest lucru este demonstrat de faptul că tot mai multe vedete aleg să îi poarte fără teamă, dincolo de problemele sau nu pe care le au cu vederea, și mai mult și mai mult „vanitate“. Mai țineți minte replica legendarei Marylin Monroe ”par mai inteligentă așa”??

Un lucru este sigur: datorită varietății de modele, sunt printre cele mai populare accesorii menite a schimba și accesoriza tinutele tale. Repet, chiar dacă ai sau nu în realitate, nevoie de ei!

Porți bijuterii de aur zilnic? Avertismentul Comisiei Europene asupra PERICOLULUI ascuns din acest metal

O NOUĂ modă în rândul tinerelor. Bărbații sunt disperați!

Cafea după beţie? Nici nu te gândi! Cinci metode eficiente pentru a scăpa de mahmureală

Și pentru că am vorbit de trenduri și evoluția lor, haideți să vedem care sunt modelele preferate de celebrități. În 2017 rezistă „modele de pisică“ și „fluture“, favoritele caselor Belen Rodriguez și Chiara Ferragni, dar, dar vrei să faci într-adevăr furori, un look special îl aduce modelul aviator, ramele de la Ray Ban, care îți împracă și luminează fața:  vezi Kendall Jenner și Gigi Hadid.

Cu toate acestea, și Clumaster de Kristen Stewart sau clasicii „Clark Kent“ , aleși de Eva Longoria și Selena Gomez, sunt în trenduri. Deci există ceva pentru toate stilurile!

Comentarii: