SANATATE

OTRAVA care se vinde la liber în marile magazine. Culmea, românii chiar apreciază acest produs!

Nu este niciun secret faptul că, în afară de mierea contrafăcută, importată din Franța și cu privire la care autoritășile s-au sesizat, pe rafturile magazinelor din România cel mai probabil sunt și multe alte produse contrafăcute, printre care se numără şi caşcavalul.

Pentru a face acest produs mai ieftin, producătorii adăugă în el o cantitate mare de înlocuitori ai laptelui, inclusiv uleiul de palmier.

Consecinţele consumului unor astfel de produse, în timp, sunt devastatoare: grăsimea excesivă afectează vasele sanguine, loveşte dur asupra ficatului şi a pancreasului.

UIMITOR! Majoritatea femeilor au ACEASTĂ fantezie  în timpul sexului
Care este ADEVĂRATUL sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit

Cum deosebim caşcavalul de bună calitate de produsele periculoase pentru organism

Unii producători scriu pe ambalaj care sunt ingredientele. Le mulţumim pentru adevăr, dar considerăm că asemenea produse alimentare nu ar trebui, în general, să apară în comerţ. Totuși, acesta este un caz fericit: citim ce conține și îl lăsam acolo unde e. Pe raft!

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?
De ce moneda noastră se numește LEU

Tot în cazul fericit, al existenței unei etichete cu informații detaliate despre produs, fiți atenți și la conservanții enumerați. Un caşcaval adevărat nu are cum să conţină coloranţi, conservanţi sau stabilizatori, datorită însăși condițiilor și procesului de fabricație. Cu toate acestea, veți fi surprinși când veți vedea că asemenea ingrediente figurează pe multe etichete.

Însă, atunci când eticheta nu ne oferă prea multe detalii, un element de care ar trebui să ținem seama este prețul produsului. Produsul din caşcaval, având în compoziție înlocitori ai produselor naturale, este cu mult mai ieftin decît caşcavalul adevărat.

Cea mai bună PASCĂ cu mascarpone și ricotta
CUM poți să faci ouă de Paște fără coloranți artificiali
Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

Testul de calitate al cascavalului

O modalitate de a testa produsul, atunci când nu avem alte informații asupra compoziției sale, este foarte simplă. Testul următor ste făcut de producătorii cu tradiție, tocmai entr a-și demonstra calitatea produselor fabricate și comercializate și a se mândri cu asta.

Foto: Pinterest.com

Așadar, luaţi o felie de caşcaval lăsat la temperatura camerei şi îndoiţi-o atent în unghi drept. Caşcavalul nu trebuie să crape în locul îndoirii.

Sănătatea ete cel mai de preț lucru pe care îl avem. Prin urmare, fiți vigilenți!

Comentarii: