LIFESTYLE

Până să devină bunică, Prodanca ar înfia un copil! Cel mai sexy agent de fotbalişti spune şi de ce

Orice se poate spune despre Anamaria Prodan. Că se îmbracă pentru a şoca, că vorbeşte pentru a ieşi în evidenţă, că face lucruri de dragul publicităţii, ca să-şi vândă fotbaliştii şi ca să facă rating la emisiunile pentru care primeşte bani. Dar că nu iubeşte copiii, asta nu poate spune nimeni.

Ei bine, Anamaria Prodan are două fete şi un băiat, copiii ei, plus băiatul lui Laurenţiu Reghecampf, cu prima soţie. Nu face diferenţe între ei şi şi-ar fi dorit încă unul, o fetiţă pentru Reghe care a trecut prin drama vieţii lui atunci când şi-a pierdut copila din prima căsnicie, la doar câteva luni. Doar că probleme medicale a împiedicat-o pe Prodanca să mai devină mamă pe cale naturală, aşa că sexy impresara care face furori cu trupul ei pe Instagram s-a împăcat cu ideea de a-şi aştepta nepoţii. Până când i-a venit o altă ideee… Dacă ar adopta?

Citeşte şi: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

Nu e adepta adopţiei al distanţă

Anamaria Prodan începe să se gândească serios la varianta adopţiei unui copil… dintr-o țară săracă. Dar nu aşa cum au făcut-o multe vedete, până acum, adică să trimită bani pentru ”creștere”, aşa, că dă bine ca PR. Ea ar vrea să îl crească în casa ei.

Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan.

Comentarii: