LIFESTYLE

Prodanca, părăsită de soț, dar și de prieteni? Postarea care dă de gândit

Nu se mai termină discuțiile pe tema divorțului anului în show-bizz. De fapt, s-au întețit mai tare ca oricând. Se fac pronosticuri – la cine rămâne copilul, se fac calcule – cum își vor împărți averea de sute de milioane, ajung la tribunal, se despart la notar?

Evident că după Laurențiu Reghecampf a aruncat piatra, a făcut valuri, s-a retras. Iar show-ul a fost furat de Anamaria Prodan, care a urmărită și la masă, și acasă, de camere tv, dă declarații dimineața, la prânz și seara. Desigur, declarații diferite.

Fiindcă Prodanca se schimbă de la un moment la altul. Ba este ironică, ba se enervează, însă e clar că, deși n-o să recunoască în veci pentru că vrea să-și păstreze mina de femeie indestructibilă, Anamaria este bulversată total.

Cu cât se străduiește mai tare să mimeze nepăsarea, să glumească că o lasă Reghe de prea frumoasă și să spună chiar că nu e loc de niciun divorț, cu atât se vede mai tare că este, într-adevăr, lovită.

Și dacă atunci când ești în treabă, toți de întreabă, pesemne că Anamaria Prodan a cam fost lăsată baltă de persoane la care nu s-ar fi așteptat. Astfel se explică și următoarea postare.

”Nu am foarte mulți prieteni și asta e OK. Pentru că, în ziua de astăzi, prietenii fac exact același lucru pe care îl fac și dușmanii”, a mărturisit impresara pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Reghe, tată peste câteva luni?

Dar dacă ar fi să fie supărată cu adevărat pe cineva, impresara ar trebui să ridice degetul chiar către soțul ei. El a fost acela care a aruncat prima declarație în presă, recunoscând divorțul în urmă cu câteva luni.

Iar în urmă cu câteva zile, Reghecampf a anunțat că el a depus actele de divorț. În plus, antrenorul Craiovei nu s-a sinchisit să nege în vreun fel informația cum că ar avea deja o altă femeie, o tânără – Corina, locuind deja împreună cu el, și, mai mult, amanta ar fi deja însărcinată.

 

 

 

Comentarii: