HOROSCOP

HOROSCOP 15 octombrie 2021

Berbec Va exista nesiguranță în legătură cu ceva de care erai absolut sigur. Și motivul insecurității este că cineva din mediul tău vrea să-ți zguduie încrederea cu orice preț, lucrează constant să te facă să renunți. Acum nu ai altceva de făcut decât să îl excluzi cu totul atât pe el, cât și pe toți cei care pot deranja. Dacă crezi că poți câștiga, vei câștiga. Dar ai nevoie și de asta!

Taur
Ești ocupat cu o problemă care nu mai îngrijorează pe nimeni. Dar vrei să găsești cu orice preț un răspuns la întrebările tale, astfel încât să intri în lucruri care sunt dincolo de decizia ta. Dar înainte ca asta să-i provoace pe alții să te certe, ia în considerare dacă merită să te implici în situații de conflict doar pentru a afla ceva care, în mediul tău, a fost mult timp fără relevanță. Depinde de tine să iei decizia corectă!

Gemeni
Până acum, ai privit o situație ca un străin, dar acum observi că sentimentele tale încep să devină destul de profunde, așa că nu ai de ales decât să intervii înainte să devină mult mai gravă situația. Nu este timp să eziți. Trebuie să ajuți două persoane să aplaneze conflictul, întrucât își vor întoarce spatele. Vor fi recunoscătoare că ai venit ca salvator înainte ca valurile să se lovească. Ar trebui să fii mândru de tine însuți.

Rac
Folosește-ți ideile bune! Transformă-ți abilitățile intelectuale și intuiția pentru a te face mai fericit și mai bogat. Ziua de azi este mai mult decât potrivită să îți schimbi soarta. Zâmbește și exteriorizează-te! Încearcă să comunici, căci altfel nimeni nu va ști nimeni prin ce treci.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Trebuie să petreci mult mai mult timp rezolvând o situație altfel decât te așteptai, pentru că ai calculat eronat ecuația. Acesta este motivul pentru care rezultatele se lasă așteptate, ceea ce îți oferă o stare de spirit ușor enervantă. Cu toate acestea, dacă te gândești puțin la supărarea inutilă, este posibil să afli că, dacă dorești să obții rezultate perfecte în viitor, merită mult mai mult să îți sacrifici timpul și energia acum, decât să aștepți premiul la linia de sosire.

Fecioară
Poate trebuie să îndrepți greșelile făcute în grabă. Așa că încearcă să înțelegi că această grabă frenetică nu va aduce nimic bun. Convinge-ți echipa să lucreze împreună cu tine, deoarece puteți colabora mai eficient și mai rapid! Te gândești deja la o nouă dietă sau chiar un regim alimentar. Se recomandă să nu te avânți fără a investiga și să dai repede o fugă la nutriționist.

Balanță
Cineva este foarte îndrăgostit de tine, dar nu te simți deschis pentru o nouă relație. Deoarece nu renunță și ești încă asediat, merită să te gândești și să-i oferi o șansă. Dacă ești puțin deschis și nu te uiți neapărat la partea greșită a lucrurilor, este posibil să găsești chiar acum fericirea. Nu îți face griji, nu trebuie să dai totul din prima, dar totuși încearcă să îți arăți fața prietenoasă.

Scorpion
Ai o speranță extraordinară pentru ceva, dar, spre cea mai mare dezamăgire, trebuie să te confrunți cu faptul că nu este o oportunitate cu adevărat promițătoare pentru tine. Deci, pentru o clipă, merită să iei în considerare ce poate ieși din ea. Dacă ți se pare inutil să investești mai multă energie, nu pierde timpul și nu găsește căi noi, altfel poți pierde oportunitățile care oferă mai mult succes.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Ești absolut conștient de viitorul tău, pentru că vrei ca totul să meargă cel mai bine pentru tine. Acum ai ocazia să influențezi procesele și să personalizezi evenimentele în funcție de propria perspectivă. Profită de acest moment rar și nu pierde niciodată un minut! Ai cunoștințe, experiență și talent pentru a îți pune situația pe picioare mai stabile, ceea ce nu este indiferent pentru viitorul tău.

Capricorn
Ai fost blocat într-un anumit proces, se pare că nu ai idee unde și cum să pornești. Îndrăznește să o recunoști, deoarece primul și cel mai important pas este să îți vezi limitele și să spui că ai nevoie de ajutor sau sfaturi, deci să nu te rușina să întrebi pe cineva care știe exact ce să facă. Îi vei fi recunoscător, pentru că de data asta nu ai fi reușit singur. Nu uita să te asiguri că poți conta pe el în orice moment, indiferent de situație.

Vărsător
Aștepți de mult timp o situație care este destul de precară pentru a te scoate din impas, ceea ce este frustrant. De aceea, începi să nu mai faci nimic și logic că nu vezi niciun progres demn de remarcat. Dar nu se va întâmpla nimic dacă aștepți minunea. Situația nu se va rezolva de la sine, așa că fii hotărât și fă ceva pentru a reuși!

Pești
Tot ceea ce ai planificat te va ajuta în cel mai bun mod posibil problemele și, de aceea, privești cu satisfacție sinceră și fericire tot ceea ce ai creat. Să nu îți fie rușine de succesul tău, ia-l ușor și arată tuturor ceea ce ai! Sărbătorește-te cu demnitate! Rămâi umil și continuă să îți faci treaba așa cum ai făcut-o până acum!

 

 

 

 

Comentarii: