LIFESTYLE

Concurează cu fetele pe care le antrenează!

Alina Radu, multiplă campioană națională la gimnastică aerobică, va fi în acest weekend, la Campionatul Național de la Arad, colegă de concurs cu sportivele pe care le pregătește.

 „Mi-a plăcut foarte tare ideea de a concura în același timp cu ele, tocmai pentru a le ajuta și pentru a le motiva”, spune Alina Radu.

Sportivele pe care le pregătește abia așteaptă concursul! „Am emoții pentru proba noastră și am emoții și pentru domnișoara Alina când va concura”, mărturisește Bianca Alexandra Măndescu, sportivă dans contemporan și gimnastică aerobică în proba de individual feminin.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

și profesoară de dans contemporan

Alina are 25 de ani, s-a apucat de gimnastică aerobică la 4, iar la 18 și-a luat o pauză și s-a dedicat studiului. A urmat Facultatea de Teatru și Coregrafie.

 „Am vrut să fac ceva tot pe zona corpului și mi-a plăcut mereu ideea de dans și de scenă”, explică  multipla campioană de gimnastică aerobică.

După 6 ani, Alina Radu a revenit în branșă, iar 2021 a fost un an extraordinar pentru ea. La Campionatul Mondial e la Baku a câștigat locul trei în proba de aerobic dance, iar la Europeanul de la Pesaro, argintul pe echipe.

„Întoarcerea a fost foarte grea, pentru că îmi pierdusem tot ce însemna forță. Încă nu mă simt la potențial maxim”, recunoaște sportiva.

Comentarii: