LIFESTYLE

Puștiul-rachetă și dieta de campion mondial! Meniul lui David Popovici, ce nu lipsește niciodată

Astăzi, de la ora 19.22, David Popovici se ia din nou la trântă cu istoria, la proba de 100 de metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Are deja o medalie de aur și mai poate lua încă una. Plus ocazia de a mai bate un record. Poate cel de seniori, de data aceasta.

Și cum celebritatea vine la pachet cu multe, vor să afle totul despre noul sportiv-torpilă, adolescentul mai rapid decât legendarii Thorpe și Phelps.

Așadar, ce mănâncă David Popovici, vor să știe admiratorii lui. Ce meniu are un campion mondial sau care e combinația miraculoasă?

La aceste întrebări, campionul român a răspuns întotdeauna cu franchețe. David Popovici n-a păstrat vreun mister asupra a ceva ce stârnește mereu curiozitate.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”, a povestit David Popovici pentru scoala9.ro.

Micul dejun este compus dintr-un iaurt mare, amestecat cu banane, chia, miere și fulgi de ovăz, plus migdale şi curmale.
De 6 ani încoace, David Popovici are un obicei după fiecare antrenament: bea o combinație de lapte, miere și scorțișoară. Sau lapte, miere și cacao. Nu mănâncă pâine albă, ci integrală, iar de cârnați nu se atinge niciodată, scrie sportbull.ro.

Dar, până la urmă ca orice tânăr de vârsta lui, Popovici are și slăbiciuni, chiar dacă se ferește cât poate să pice în păcat.
,„Îmi place lasagna, îmi place sushi-ul, mă feresc de Fast Food, dar cred că oricui îi place Fast Food-ul”, a recunoscut Popovici.

 

 

 

Comentarii: