LIFESTYLE

Război între două vedete TV – Foști colegi la Antene, acum se acuză de ‘putrezire umană’

Război între două vedete TV – Foști colegi la Antene, acum se acuză de ‘putrezire umană’. Este război în media, între vedeta România TV, Victor Ciutacu și vedeta Radio ZU, Mihai Morar.

Totul a plecat de la podcastul lui Mihai Morar, după ce România TV a difuzat o parte din interviul cu părintele Vasile Ioana, iar din motive tehnice nu se vedea brandul podcastului. După ce Morar a acuzat postul că miroase a ”putrezire umană”, Victor Ciutacu i-a dat replica și i-a transmis lui Morar că el realiza emisiuni de înaltă ținută cu Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu, iar acum a fost citat de postul cu cea mai mare audiență în rândul televiziunilor de știri.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu acuză presa de fake news: Vedeta nu recunoaște afirmațiile despre ‘femeile naturale’ dintr-un interviu recent

Război între două vedete TV

”Mihăiță, hai s-o lămurim și s-o reglăm bărbătește

  • Podcastul tău a fost inițial citat. din nefericire, însă, din cauză că fragmentul a fost difuzat în fereastră, nu în full, cum ar fi trebuit, nu s-a mai văzut. ceea ce nu ne scuză neatenția și superficialitatea. În plus, dacă voia cineva să te ascundă și să-ți dea jos laurii de pe frunte, te tăia la montaj, dar n-a făcut-o nimeni. ai apărut, așadar, în prime time, pe postul de știri cu cea mai mare audiență. ar trebui, dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, să fie o onoare pentru tine, să faci capturi, să le printezi și să le înrămezi.
  • Am ales să difuzez bucata aia de podcast din două motive. unu la mână, faptul în sine că un popă umple, cu bilete tăiate la intrare, Ateneul Român e o știre în sine.

Doi la mână, Vasile Ioana, pe care-l cunosc de pe vremea când tu săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze, chiar a spus lucruri mișto. cum a făcut-o și când cu referendumul pentru familie, dar nu-mi amintesc ca atunci să-ți fi stârnit vreun interes, mie da.

Dacă nu doreai să fii preluat, ceea ce mă îndoiesc, având in vedere cât de ahtiat după popularitate ieftină ești, puneai restricții de copyright.

  • Dacă chiar urla revolta-n tine, în timp ce materialul era difuzat pe post în prime time, în cea mai vizionată emisiune a postului care îți pute, îmi dădeai mesaj și o rezolvam instant. Ai numărul meu, e același, am fost colegi într-un post tv în care tu făceai emisiuni de înaltă ținută cu Adelina Pestrițu lângă tine și cu eminente intelectuale gen Bianca Drăgușanu invitate.
  • Dacă te țin bretelele și ai ceva de reproșat sau de demonstrat, răfuiește-te cu mine, sunt băiat mare. Nu-mi jigni colegii. Oricare dintre ei e, profesional, la ani lumină distanță de tine, nu în favoarea ta.
  • Scrii mult, siropos și inconsistent. iar faptul că, după ce ani de zile ai zgârmat la propriu prin rahat și lenjerii, te-ai rebranduit în PR financiar al doctorilor și popilor celebri și bei pe bani suc de aronia pe facebook nu te face automat ziarist. Păstrează-ți statutul de saltimbanc, te prinde mai bine”, scrie Victor Ciutacu, potrivit stiripesurse.ro.

CITEȘTE ȘI: Celebra actriță din serialul Dallas blamează filmul care a făcut-o cunoscută: ‘Mi-a lăsat un gust amar’

Acuzațiile lui Mihai Morar:

Comentarii: